Giriş seviyesi SSD önerisi

Bütçe
350

blkshrk99

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Eski bilgisayarım için 240 GB'lık SATA SSD almayı düşünüyorum bütçem az olduğu için giriş seviyesi modellere baktım 300-350 TL arasında sırasıyla ucuzdan pahalıya Dahua C800A, Leven JS600, Goodram CL100, Hi-Level Ultra gibi modeller buldum yani bu fiyatlara öyle kaliteli bir şey beklemiyorum zaten ancak aldıktan sonra mağdur olmakta istemiyorum aralarında görece daha iyi olan hangisidir? Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba. Eski bilgisayarım için 240 GB'lık SATA SSD almayı düşünüyorum bütçem az olduğu için giriş seviyesi modellere baktım 300-350 TL arasında sırasıyla ucuzdan pahalıya dahua C800a, leven JS600, Goodram CL100, Hi-Level Ultra gibi modeller buldum yani bu fiyatlara öyle kaliteli bir şey beklemiyorum zaten ancak aldıktan sonra mağdur olmakta istemiyorum aralarında görece daha iyi olan hangisidir? Önerilerinizi bekliyorum.

Bunu alın.

SanDisk SSD Plus alabilirsin fiyat olarak bayağı ucuz oluyolar.

MLD markalara bakın bir de hocam
MLD M200 var en ucuz 385 TL'ye bütçemi biraz zorlayıp almaya değer mi? Yani yazdıklarımdan daha iyi bir model mi?

Bunu alın.
Evet onada bakmıştım fakat bu sitede bilgili olduğunu düşündüğüm biri kontrolcüsünün kötü olduğunu ve önermediğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam

Hocam bu model listedeki C- alan Lexar NS100 modelinden daha iyi anladığım kadarıyla doğru mudur?

O listeye çok takılma. Çoğu SSD'nin bir sürü varyasyonu var. Test sonuçları fiyatına göre gayet iyi duruyor.

O listeye çok takılma. Çoğu SSD'nin bir sürü varyasyonu var. Test sonuçları fiyatına göre gayet iyi duruyor.

Anladım hocam son olarak benim anakartım intel dx58so sanırım SSD 2 destekliyor yani her halükarda daha az performans alacağım acaba ör/500 yazma hızı olan bir SSD 400 hızı olana göre bana daha fazla hız sağlar mı yoksa anakartım SSD 2 diye daha yüksek hızlı SSD taksam bile aşağı yukarı aynı hızı mı alırım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı