Yunan Mitoloji
Hectopat
Daha fazla
Mantıklı tercihler mi sizce?
Gitar çalmaya başlayacağım akustik alıyorum. Daha ne alacağımdan emin değilim ama bütçem fazla ve 5 yıllık bağlama tecrübem var.
Şu an elimde olan mikrofon ve ekipmanları sizce bu ürünler ile yapabilir miyim?
https://www.hepsiburada.com/midex-v...mikseri-kulaklik-ekipman-seti-p-hbv00001cdnfl
Almak istediklerim:
Ses kartı olarak bu 1:
www.syd.com.tr
Ses kartı olarak bu 2:
www.idefix.com
Mikrofonda almayı düşünüyorum çünkü şu anki mikrofonum çok aşırı derecede dip ses alıyor nedeni büyük ihtimal conderser mikrofon olması.
Mikrofon olarak 1:
www.elitmuzik.com.tr
Mikrofon olarak 2:
www.elitmuzik.com.tr
Sizce ne yapayım önerileriniz nelerdir?
Gitar çalmaya başlayacağım akustik alıyorum. Daha ne alacağımdan emin değilim ama bütçem fazla ve 5 yıllık bağlama tecrübem var.
Şu an elimde olan mikrofon ve ekipmanları sizce bu ürünler ile yapabilir miyim?
https://www.hepsiburada.com/midex-v...mikseri-kulaklik-ekipman-seti-p-hbv00001cdnfl
Almak istediklerim:
Ses kartı olarak bu 1:
Fifine Ampli 3 USB Stüdyo Ses Kartı (2 Kanal) - USB - XLR Ses Kartı
Fifine, Fifine Ampli 3 USB Stüdyo Ses Kartı (2 Kanal) | Fifine Ampli 3 USB Stüdyo Ses Kartı 2 Giriş 2 Çıkış | Profesyonel USB Ses Kartı | İndirimli AL
Fifine Sc1 Usb Ses Kartı - idefix
Fifine Sc1 Usb Ses Kartı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ses Kartı ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Mikrofonda almayı düşünüyorum çünkü şu anki mikrofonum çok aşırı derecede dip ses alıyor nedeni büyük ihtimal conderser mikrofon olması.
Mikrofon olarak 1:
Fifine Ampligame A8 USB Yayıncı Bilgisayar Mikrofonu Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame A8 USB Yayıncı Bilgisayar Mikrofonu özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!
Fifine Ampligame A6V Yayıncı - Oyuncu - Gamer - Podcast - Youtuber RGB USB Mikrofon Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame A6V Yayıncı - Oyuncu - Gamer - Podcast - Youtuber RGB USB Mikrofon özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!
Sizce ne yapayım önerileriniz nelerdir?