Efeyxa
Kilopat
Ses kaydı atar mısınız?
Gitar maalesef olduğum evde değil. Sınav haftasından sonra atabilirim
Ses kaydı atar mısınız?
Amplitube ve Bias, hatta bilimum VTS´lerdeki cızırtı ve tuhaf gürültü bende de var. Hala çözemedim. Sanırım olay gitarın kendisinde. Bu mesajı görüp de çözebilen varsa cevap yazıp hiç olmazsa gelecek nesilleri faydalandırırGitar maalesef olduğum evde değil. Sınav haftasından sonra atabilirim![]()
Ses kaydı paylaşırsanız duyduğumuzu yorumlayabiliriz. Genelde gitarda yeni olanlar; doğal gürültünün bir sorun olduğunu sanıyorlar.Amplitube ve Bias, hatta bilimum VTS´lerdeki cızırtı ve tuhaf gürültü bende de var. Hala çözemedim. Sanırım olay gitarın kendisinde. Bu mesajı görüp de çözebilen varsa cevap yazıp hiç olmazsa gelecek nesilleri faydalandırır![]()
Yok hocam, gain´i kökleyince gelen doğal gürültü gibi değil. Çoğu presetlerde pes tonların birbirine girdiği bir durum. Çınlama ise daha rahatsız edici. Blackstar ID Core V4 ile bağlıyorum, gitar da Ibanez rg350. Bazen tertemiz ses alıyorum, bazen "öff" deyip bırakasım geliyor. Millet cayır cayır çalıyor çözemedim gitti.Ses kaydı paylaşırsanız duyduğumuzu yorumlayabiliriz. Genelde gitarda yeni olanlar; doğal gürültünün bir sorun olduğunu sanıyorlar.
Buyurun hocam. Aralarda presetleri değiştirdim.
Arada CORE ID mevcut, direkt bilgisayara USB ile bağlı durumda. PC´de ise Amplitube açık. Bias daha beter onu hiç açmadım bile, kulak kanatır.Bu nasıl bir bağlantı? Gitar ses kartına bağlı PC de de bias mı kullanıyorsunuz? CORE ID yok değil mi arada?
Burada bir bağlantı sorunu var.Arada CORE ID mevcut, direkt bilgisayara USB ile bağlı durumda. PC´de ise Amplitube açık. Bias daha beter onu hiç açmadım bile, kulak kanatır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.