Gitar manyetik önerisi

Efeyxa

Kilopat
H s s strat kasa gitar kullanıyorum. Humbucker manyetiğimden pek memnun değilim o yüzden değiştireceğim. Uygun fiyatlı manyetik önerebilir misiniz?
Şu anlık emg H3 manyetiğini almayı planlıyorum. Daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

H s s strat kasa gitar kullanıyorum. Humbucker manyetiğimden pek memnun değilim o yüzden değiştireceğim. Uygun fiyatlı manyetik önerebilir misiniz?
Şu anlık emg H3 manyetiğini almayı planlıyorum. Daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Aktif manyetik ile mi değiştireceksiniz? O diğer single manyetikler de pasiftir tahminimce. Jak girişini, potansları vs. de değiştirmeniz lazım. Pasif manyetikleri aktif ile değiştirmek uğraştırıcı ve değeceğini düşünmüyorum. Ki aktif manyetikler çok yüksek çıkışlıdır. Sizin diğer 2 single onun yanında çok sönük kalacak. Ve:
Mevcut gitar modeliniz? Manyetikleriniz ve en önemlisi amfiniz nedir?

Mevcut gitar modeliniz? Manyetikleriniz ve en önemlisi amfiniz nedir?

Fender Player Stratocaster HSS, genelde amplitube kullanıyorum onun dışında amfim Vox'un 15 wattlıklarından birisi.

Aktif manyetik ile mi değiştireceksiniz? O diğer Single manyetikler de pasiftir tahminimce. Jak girişini, potansları vs. de değiştirmeniz lazım. Pasif manyetikleri aktif ile değiştirmek uğraştırıcı ve değeceğini düşünmüyorum. Ki aktif manyetikler çok yüksek çıkışlıdır. Sizin diğer 2 Single onun yanında çok sönük kalacak. Ve:

Emg h3'ün pasif olduğunu zannediyordum, diğer manyetikleri kullanmıyorum hatta sadece humbucker yeri olan bir pickguard almayı planlıyorum. Tavsiyeniz ne olur?

Emg h3'ün pasif olduğunu zannediyordum

Öyle zaten.

Fender Player Stratocaster HSS, genelde amplitube kullanıyorum

Manyetiği değiştirmek istediğinize emin misiniz son zamanlardaki gelişmeler ile artık manyetikler o kadar da fazla etki etmiyor sounda istediğiniz farkı alamayıp üzülmenizi istemeyiz.

Öyle zaten.

Manyetiği değiştirmek istediğinize emin misiniz son zamanlardaki gelişmeler ile artık manyetikler o kadar da fazla etki etmiyor sounda istediğiniz farkı alamayıp üzülmenizi istemeyiz.

Değiştirmek istiyorum açıkçası, manyetiğin rengi vs. de hoşuma gitti biraz...

Fender Player Stratocaster HSS, genelde amplitube kullanıyorum onun dışında amfim Vox'un 15 wattlıklarından birisi.

Manyetiğin kelitesi, kullandığınız amfi kaliteli ise ortaya çıkar. Vox 15 W transistörlü bir amfide o farkı anlayabileceğinizi düşünmüyorum. En azından Tiny terror gibi düşük seviye de olsa bir lambalı amfiniz olsa o kaliteyi ciddi şekilde hissederdiniz.
VST kullanıyorsanız zaten sürekli amfi / patc / preset değiştiriyorsunuz.

Eğer çalım keyfi için yatırım yapmak istiyorsanız bence önce elinizdeki amfiyi geliştirin.

Manyetiğin kelitesi, kullandığınız amfi kaliteli ise ortaya çıkar. Vox 15 W transistörlü bir amfide o farkı anlayabileceğinizi düşünmüyorum. En azından Tiny terror gibi düşük seviye de olsa bir lambalı amfiniz olsa o kaliteyi ciddi şekilde hissederdiniz.
VST kullanıyorsanız zaten sürekli amfi / patc / preset değiştiriyorsunuz.

Eğer çalım keyfi için yatırım yapmak istiyorsanız bence önce elinizdeki amfiyi geliştirin.
Manyetiğimde sorun olabilir mi acaba, amplitube ya da bias fx kullandığım zaman aşırı cızırtılı oluyor. distortionlu olanlarda başkalarında güzel anlaşılır tonlar oluyo ama bendekiler sadece kafa ütülüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı