Gitara yeni başlamak isteyen birisine gitar önerisi

rasti123123

Centipat
Daha fazla  

Gitara yeni başlamak isteyen birisiyim, şöyle iki şey arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Bu arada birincinin ayarları bozuk geliyormuş, ayarlarını yapabilir miyim bilmiyorum açıkçası.

Ayarları basit 5 dakikanızı almaz fakat önerim tabii ki de 2. olacaktır. 1. gitarın yanında akort cihazları gelmesine aldanmayın telefonda basit bir uygulama da aynı görevi görüyor ve birincide +500 TL vergi kesiyor. Valler markalı akustik gitarı alırsanız tek eksiğiniz kıskaç olacaktır onu da ek olarak sonradan ihtiyaç doğduğu zaman satın alırsınız.

İkisini de tavsiye etmiyorum. bilinmedik niteliksiz markalar. Valler dediğiniz gitarın adam gibi açıklaması bile yok. Çin de, 10$ a üretilen gitarları alıp burada youtuberlara pazarlatıyorlar yazık.

Yamaha F310 alın. Biraz daha para ekleyin taksite girin sonra pişman olmayın.

İkisini de tavsiye etmiyorum. Bilinmedik niteliksiz markalar. Valler dediğiniz gitarın adam gibi açıklaması bile yok. Çin de, 10$ a üretilen gitarları alıp burada YouTuber'lara pazarlatıyorlar yazık.

Yamaha F310 alın. Biraz daha para ekleyin taksite girin sonra pişman olmayın.

Hocam 2.5 katı fiyatında. Yani daha yeni başlıyorum ve ne kadar devam edeceğimi bile bilmiyorum. Direkt bu kadar uçuk bir fiyatla bir şey öğrenmeye adım atmak delilik gibi geldi bana.

Hocam 2.5 katı fiyatında. Yani daha yeni başlıyorum ve ne kadar devam edeceğimi bile bilmiyorum. Direkt bu kadar uçuk bir fiyatla bir şey öğrenmeye adım atmak delilik gibi geldi bana.

Aslında fiyat uçuk değil. Dolar kuru bunlara sebep malesef. Önerdiğim başlangıç seviyesi bir gitardır. Sıfır alamazsanız bile İkinci el bakın. Her zaman alıcısı vardır değerinden hiç birşey kaybettirmez.

Sizin hedefledikleriniz ise oldukça kalitesiz. Sapı atar, yamulur, teller ayarlanmaz. Çalarken elinizi çok yorar. Hevesiniz varsa bile kursağınızda bırakır. Elden çıkartırken de karşılığını alamazsınız.

Aslında fiyat uçuk değil. Dolar kuru bunlara sebep malesef. Önerdiğim başlangıç seviyesi bir gitardır. Sıfır alamazsanız bile İkinci el bakın. Her zaman alıcısı vardır değerinden hiç birşey kaybettirmez.

Sizin hedefledikleriniz ise oldukça kalitesiz. Sapı atar, yamulur, teller ayarlanmaz. Çalarken elinizi çok yorar. Hevesiniz varsa bile kursağınızda bırakır. Elden çıkartırken de karşılığını alamazsınız.
Arkadaşa katılıyorum. 14 yıllık tecrübeme dayanarak alıp kendini daha başlamadan soğutma. Yamaha vs. bilindik bir şey al. Birkaç yıl kullanır satarsın ve satarken çok zarar etmezsin. Tabii fiziksel bir zarar vermezsen. Aldığın yeni gitarını da luthierde ayarlatmanı tavsiye ederim. Yani anlayacağın arkadaşın tavsiyesini kulak arkası etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı