paradoxtr34
Decapat
Gittigidiyor.com üzerinden ateşavm adlı satıcıdan ViewSonic XG2405 24" adlı ürünü satın aldım. Ürünü test ettiğimde ölü piksel olduğunu fark ettim ve ürünü alalı 5 gün oldu, iade işlemlerini başlattım. Daha sonra bana gelen mailde "iade ürünü kargoya verirken SC117540598 satış kodunu Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo veya Sürat Kargo şubelerindeki kargo görevlisine gösterebilirsin" buna ek olarak "iade kargo için lütfen hiçbir ücret ödeme." yazıyor. Ürünü yurtiçi firması ile kargoya verdim. Satıcı ile görüştüm ve ürünü teslim almayıp geri göndereceğini söyledi. Başka kargo ile anlaşması varmış. O zaman bana öyle bir mail atılmamalıydı UPS Türkiye ile gönderin yazsaydı. Bu durumda ürün bana geri dönecek ve ben kargo parasını ödeyecekmişim. Müşteri hizmetlerini aradım hiçbir çözüm bulamadılar, çok komik.
Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir ne yapabilirim? Ürün şu an kargoda ve pazartesi günü ulaşacak yerine.
Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir ne yapabilirim? Ürün şu an kargoda ve pazartesi günü ulaşacak yerine.
Son düzenleyen: Moderatör: