GittiGidiyor "exeo" satıcısı güvenilir mi?

Üzerinden zaman geçti. Uğraşacak vaktim ve takatim yok. Bir e-ticaret sitesinin, müşterisini tüketici hakem heyeti'ne başvuracak vaziyete getirmesi, sitenin ne kadar düşük kaliteli hizmet verdiğinin tescilidir. Bu durumda tüketicinin değil satıcının sorumluluk alamsı gerekir. Haftalarca peşinden koşacak değilim.

Peşinden koşmazsan aynı şekilde senin sorumsuzluğun olur aynı şekilde devam eder.

Bozuk gelmişti diyorsanız ikinci el gelmiştir. Siz gerekn sürede bunu bildirmezseniz sistem sizin düzgün aldığınızı düşünür burada sizin hatanız var aldığınız site belli size verilen süre belli.

İPhone gibi bir telefonda vakit ve takat yoksa ve üstünden zaman geçtiyse suçu siteye atmayın bence.
"Satıcının ve GittiGidiyor'un peşinde koştum, kimse yardımcı olmadı." yazmışım zaten. Ürün elime ulaştıktan sonra 1 saat içerisinde iletmiştim. Hem satıcıya hem de GittiGidiyor'a ulaştım. Okumadığınız, detaylarını bilmediğiniz konulara fevri yorumlar yapmayın.
Peşinden koşmazsan aynı şekilde senin sorumsuzluğun olur aynı şekilde devam eder.
Sahi. Alenen dolandırıcılık yapan kimse suçlu değil, tüketici olarak ben suçluyum. İşimi gücümü bırakıp, okulu terk edip hayat amacımı bu telefonu iade etmek etrafında şekillendirmeliydim. Siteden yazdığım, mail attığım, telefonla arayıp bildirdiğim adamı ikna etmek için ailesini kaçırmak gerekir herhalde. Onu da yapmadığım için kesinlikle ben suçluyum.

"Satıcının ve GittiGidiyor'un peşinde koştum, kimse yardımcı olmadı." yazmışım zaten. Ürün elime ulaştıktan sonra 1 saat içerisinde iletmiştim. Hem satıcıya hem de GittiGidiyor'a ulaştım. Okumadığınız, detaylarını bilmediğiniz konulara fevri yorumlar yapmayın.

Sahi. Alenen dolandırıcılık yapan kimse suçlu değil, tüketici olarak ben suçluyum. İşimi gücümü bırakıp, okulu terk edip hayat amacımı bu telefonu iade etmek etrafında şekillendirmeliydim. Siteden yazdığım, mail attığım, telefonla arayıp bildirdiğim adamı ikna etmek için ailesini kaçırmak gerekir herhalde. Onu da yapmadığım için kesinlikle ben suçluyum.

Siz benim yazdığımı anlamamışsınız GittiGidiyor devlette kayıtlı bir şirket marka hakkını vermiyorsa devlete başvurucaksın başvurmadıysan senin sorumsuzluğun.

Arkadaşlar mağaza Aison Elektroniğin kendi mağazasıymış.

Adsız.png

Recep Baltaş Aison Elektroniğin sahibini yüz yüze tanıdığını ve güvenilir bir mağaza olduğunu söylemiş. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2022-01-16 183013.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı