GittiGidiyor Kapanıyor: eBay, Türkiye Operasyonlarını Sonlandırıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.270
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
GittiGidiyor.jpg

eBay, 2011 yılında satın aldığı GittiGidiyor’u kapattığını ve potansiyel alıcılarla görüşmekte olduğunu belirtti. İşte GittiGidiyor Kapanışıyla İlgili eBay Tarafından Yapılan Resmi Açıklama: eBay, bugün Türkiye’deki pazar yeri işletmesi GittiGidiyor’u kapatmak için adımlar atacağını duyurdu. eBay, 2011 yılında GittiGidiyor’un çoğunluk hissesini satın almıştı ve işi bağımsız bir platform olarak yürütmüştü. eBay, küresel olarak ticari operasyonlarını düzenli […]

Devamı: GittiGidiyor Kapanıyor: eBay, Türkiye Operasyonlarını Sonlandırıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Şaşırtan bir şey değil, Hepsiburada burayı tekeline almış durumda, ardında Trendyol ve N11 de kalanları emiyor. Amazon bile adamakıllı büyüyemedi pazarda ki Gittigidiyor çoğu kişinin gözünde güvensiz bir yer.
Umarım Amazon da "ben de Türkiye pazarından çekiliyorum" demez.
 
2019 sonunda sistemimi toplamaya başlıyorken Gittigidiyor'u kullanmıştım ki o dönem elektronik ürünlerinde güzel bir indirimi vardı. Haliyle bu alışveriş beni "Kazananlar Kulübü" üyesi de yapmıştı. Sonrasında Gittigidiyor takibim devam etmişti ama hem kampanya hem indirim hem de kupon tarafında ciddi bir düşüş hakimdi. Şu haberi de görmek için artık gün sayıyordum ve nitekim o noktaya vardık. Trendyol ve Hepsiburada gibi baba oluşumlar varken anasayfalarına "Seçili ürünlerde %2 indirim!" yazmaları kafaya sıkmaktı. Yani rekabet iyidir diyebilirim ama Gittigidiyor zaten uzun bir süredir rekabete dahil bile olamamıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı