Gittigidiyor Ürün İadesi Yapmak

boran474784

Kilopat
Herkese merhabalar. Bundan yaklaşık bir hafta önce Gittigidiyor üzerinden bir ürün aldım:

Lg G4 H815 32gb 4.5g Uyumlu Cep Telefonu GittiGidiyor'da 314853340

Ürün elime ulaştı, ve ürünü onayladım fakat bir iki gün içinde telefonda saçma problemler yaşanmaya başladı. Telefonun ekranı gidip gelmeye, kendi kendine açılıp kapanmaya ve kitlenmeye başlayınca ürünü iade etmek istedim ve satıcıyla iletişime geçtim. Satıcı ürünü iade etmek için Gittigidiyor internet sayfası üzerinden iade talebi oluşturmamı istedi:

Çözüm merkezi - GittiGidiyor Yardım

Fakat ürünü onayladığımdan olmalıdır ki "sorun bildir" butonu gözükmüyor.
İade için 14 günün dolmaması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Ben ürünü alalı daha sadece 1 hafta oldu. Ürünü iade etme şansım var mıdır? Var ise bunu nasıl yapabilirim?

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Benim de iade etmek istediğim bir ürün olmuştu, henüz onaylamamıştım. Yollayınca karşı taraf almadı ürünü sonra tekrar geri geldi, bedavaya almış oldum. 14 gün dolmadan Gittigidiyor desteğiyle iletişime geçmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı