Çözüldü Temu üzerinden üst üste alışveriş yapılır mı?

• Konuyu başlatan LeFeyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 211
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, Temu üzerinden almak istediğim ürünlerin toplam ücreti vergi sınırını aşıyor. Ben de ürünleri ikiye bölüp peş peşe sipariş vermek istiyorum. Toplam altı ürün var ve 2 tanesini dün sipariş ettim. Kalan 4 tanesini de bugün sipariş etsem acaba gümrükte tek fatura üzerinden mı faturalandırılır ya da bir sıkıntı çıkar mı?

Çözüm
Bir ayda 30 Euro'yu geçmeyen 5 adet sipariş verebilirsiniz. Bir sorun çıkmayacaktır. Ürün sayısına dair bir sınır yok.
Hocam 6 adet figür var sepetimde, dün 2 tanesini sipariş verdim. Bugün de 4 tanesini sipariş verdiğim takdirde durum ne oluyor? İki sepet halinde alırsam sınırı aşmıyor ama tek sepet halinde alırsam aşıyor.
Hocam gümrük geçen paket miktarına bakıyor. Temu'da zaten gümrük limitini aşacak şekilde alışveirş yapamadığınız için fiyata takılmayın. Sepetteki ürün adedine de. Sepetteki ürünleri sipariş verdiğiniz an onları tek bir pakette gönderilecek gibi düşünün. 5 ayrı sipariş verirseniz 5 ayrı paket eder. AMa dediğim gibi bazen nadiren 1 siparişi 2 paket halinde gönderebiliyorlar ama bu durumda sanırım 5 paket hakkınızdan ikisi gitmiş oluyor.

Aslında Temu bu iki siparişi tek paket haline getirir de tek seferde kargolarsa sıkıntı çıkar mı diye merak ediyordum ama sanırım bir sıkıntı olmayacak.
Ayrı şekilde ödeyip sipariş verdiklerinizi sanırım tek pakette toplamıyorlar. Bunu neden Temu müşteri temsilcisine sormuyorsunuz? Çok hızlı yanıt veriyorlar canlı yardımda.

Ayrı şekilde ödeyip sipariş verdiklerinizi sanırım tek pakette toplamıyorlar. Bunu neden Temu müşteri temsilcisine sormuyorsunuz? Çok hızlı yanıt veriyorlar canlı yardımda.
Henüz vermediğim sipariş için müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağımı bulamadım. Mevcut sipariş için de sürekli botla konuşturuyor, konuşmayı birazdan müşteri temsilcisi devralacak yazıyor fakat gelen giden yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı