GittiGidiyor üzerinden 2. el satış yapmak

Makaleler
1
Merhabalar. Elimde 3-5 parça elektronik ürün var. Bunları uygun yoldan elden çıkartmak istiyorum. Letgo üzerinde müşteri bulamıyorum. GittiGidiyor üzerinden satış yapmanın sakıncaları var mı? Sıfır risk sistemi satıcıyı koruyor mu? Anlaşmalı kargo firmaları ile kargoda biraz daha uyguna geliyor.

Merhabalar. Elimde 3-5 parça elektronik ürün var. Bunları uygun yoldan elden çıkartmak istiyorum. Letgo üzerinde müşteri bulamıyorum. GittiGidiyor üzerinden satış yapmanın sakıncaları var mı? Sıfır risk sistemi satıcıyı koruyor mu? Anlaşmalı kargo firmaları ile kargoda biraz daha uyguna geliyor.
Letgo ve Sahibinden.com dışında 2. el ürün satmak çok zor

Çok komisyon kesiyor. Aklında olsun. Tavsiyem oyuncumarket olurdu. Uygulamasını indirmen gerekiyor. Güvenli bir uygulama.
Sahibinden Param güvende %10 komisyon kesiyor. Gittigidiyor ise %5.
Letgo ve Sahibinden.com dışında 2. el ürün satmak çok zor
Bence GittiGidiyor çok iyi bir fırsat ben de ikinci el satış yapıyorum ve insanlar ölücü olmadığı için pahalıya koysanda illa alınıyor.

Eğer satıcı iseniz param güvende satıcı için zararlı. Örneğin Adam ürünü alıyor onun yerine çakmasını koyuyor iade etmek istiyorum diyor sahibinden de ürünü direk kabul edip parayı iade ediyor MUŞ. Ben böyle şeyler duydum ama hiç yaşamadım. O yüzden satış yapacaksanız param güvende olmasa da olur bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı