Gittigidiyor'da Casper Via A4 İndirimde Alınır Mı ?

orhnakaydin

Centipat
Selam arkadaşlar,

Artık eski telefonu evdekal günlerinde tamamen tükettik. Yeni cihazlara bakmak için o e-ticaret sitesi senin bu site benim dolaşırken Casper Via A4 cihazının 2Bİn TL'lerden 1.700lere kadar düştüğünü gördüm.

caspergittigidiyor.jpeg

Sizce bu indirimi kaçırmamak doğru bi hareket mi olur ? Jet servis, turbo servis gibi olaylarıyla da satış sonrası destek konusunda güçlü geldiler bana. Yorumlarda fena değil. Ne dersiniz dostlar alalım mı ?

Casper Via A4 Gitti Gidiyor:

Casper Via A4 Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Casper Via A4 Resmi Site

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,

Artık eski telefonu evdekal günlerinde tamamen tükettik. Yeni cihazlara bakmak için o e-ticaret sitesi senin bu site benim dolaşırken Casper Via A4 cihazının 2Bİn TL'lerden 1.700lere kadar düştüğünü gördüm.

Eki Görüntüle 553369
Sizce bu indirimi kaçırmamak doğru bi hareket mi olur ? Jet servis, turbo servis gibi olaylarıyla da satış sonrası destek konusunda güçlü geldiler bana. Yorumlarda fena değil. Ne dersiniz dostlar alalım mı ?

Casper Via A4 Gitti Gidiyor:

Casper Via A4 Resmi Site

İyi forumlar dilerim.
Daha önce hiç Casper cihaz kullandınız mı bilmem, ama servisleri hakkında iyi olmadıklarını söylemek isterim. Bu telefonun ekran çözünürlüğü ve RAM miktarı iyi, ancak yonga seti çok iyi değil. Örnek verecek olursam, bu fiyata Realme 6i veya Redmi Note 8 var, Redmi Note 8'de ekran çözünürlüğü aynı, ve kamerası daha iyi. Yonga setleri daha iyi. Casper telefonların yedek parçasını da ileride çok kolay bulamazsınız ayrıca. Ve şunlara bakmanızı tavsiye ederim.

Casper alınmaz yazarsam forumda dayak yer miyim? Farklı markaya yönelmeni tavsiye ederim.
Kullanan arkadaşım epey memnundu Casper via a4'ten o nedenle yöneldim sanırım. Yoksa herkes tabiki de fikrini söylemeli dostum :)
Daha önce hiç Casper cihaz kullandınız mı bilmem, ama servisleri hakkında iyi olmadıklarını söylemek isterim. Bu telefonun ekran çözünürlüğü ve RAM miktarı iyi, ancak yonga seti çok iyi değil. Örnek verecek olursam, bu fiyata Realme 6i veya Redmi Note 8 var, Redmi Note 8'de ekran çözünürlüğü aynı, ve kamerası daha iyi. Yonga setleri daha iyi. Casper telefonların yedek parçasını da ileride çok kolay bulamazsınız ayrıca. Ve şunlara bakmanızı tavsiye ederim.
Detaylı cevabın için teşekkür ederim dostum. Bana da genel müdürlük merkezindeki serviste hızlıca sorunlarını çözdüklerini söyleyenler vardı. Biraz şans meselesi tabi yedek parça konusunda haklı olabilirsin. Fiyatı güzel düştüğü için yine de düşünülebileceği kanaatindeyim

Selam arkadaşlar,

Artık eski telefonu evdekal günlerinde tamamen tükettik. Yeni cihazlara bakmak için o e-ticaret sitesi senin bu site benim dolaşırken Casper VIA A4 cihazının 2bin TL'lerden 1.700'lere kadar düştüğünü gördüm.

Eki Görüntüle 553369
Sizce bu indirimi kaçırmamak doğru bir hareket mi olur? Jet servis, Turbo servis gibi olaylarıyla da satış sonrası destek konusunda güçlü geldiler bana. Yorumlarda fena değil. Ne dersiniz dostlar alalım mı?

Casper VIA A4 gitti gidiyor:

Casper Via A4 resmi site.

İyi forumlar dilerim.

Herkes artık Samsung Xiaomi vb markalara yöneliyor tabii ben olsam bende öyle yaparım ama aynı özellik veren daha pahalıya satıyorlar bence çok saçma öbür mesajlarda servisleri kötü demiş adamlar 1 saatte telefonu tamir ediyorlar bence dene derim memnun kalırsın.

Herkes artık Samsung Xiaomi vb markalara yöneliyor tabii ben olsam bende öyle yaparım ama aynı özellik veren daha pahalıya satıyorlar bence çok saçma öbür mesajlarda çocuğun biri servisleri kötü demiş adamlar 1 saatte telefonu tamir ediyorlar bence dene derim memnun kalırsın.
Çocuk mu? Çocuk lafınıza dikkat edin. Bilip bilmeden konuşmayın. 1 aylık üyeliğiniz bile yok garip garip laf ediyorsunuz. 1 saatte telefonunuzu tamir ettilerse şanslısınız. Ben hayatımda Casper kadar kötü bir marka görmedim. Ayrıca o bahsettiğin Casper markalı telefonların Wiko markası adı altında üretildiğini, ve verileri Çin'e izinsiz veri aktardığını da unutma.

Herkes artık Samsung Xiaomi vb markalara yöneliyor tabii ben olsam bende öyle yaparım ama aynı özellik veren daha pahalıya satıyorlar bence çok saçma öbür mesajlarda servisleri kötü demiş adamlar 1 saatte telefonu tamir ediyorlar bence dene derim memnun kalırsın.
Genel müdürlükteki servislerinde 40 dakkada servis hizmeti aldıklarını söyleyen dostlarda vardı. teşekkürler hocam fikriniz için değerlendireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı