GittiGidiyor'da satıcının ürünü hatalı kargolaması

Cilcuenca

Kilopat
Katılım
15 Nisan 2018
Mesajlar
1.088
Çözümler
5
GittiGidiyor'dan bugün ücretsiz kargo ibaresi bulunan bir ürün sipariş verdim. Satıcı da aynı günü kargolamış fakat ücretsiz kargo yazmasına rağmen kargo takip numarasını sorguladığımda alıcı ödemeli olduğunu görüyorum. Ben aldıktan sonra yaklaşık 20 TL gibi bir fiyat da arttırmış. Satıcıya konuyla ilgili mesaj attım fakat henüz dönüş sağlamadı.

Satıcıdan gelecek yanıtın dışında kargo ücretini ödemeden teslim alabilmem mümkün mü? Veya kargo ücretini ödedikten sonra GittiGidiyor'a ulaşarak ilgili tutarın iadesini alabilmem olası mı? Aciliyet duruma olmasa farklı şekilde çözebilirdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gittigidiyor canlı desteğe ulaştım özür dileyip kargo ücretini hediye çeki olarak tanımlayacaklarını söylediler. Benim adıma fiyasko bir deneyimdi.
 
Kargonun ödeme bilgisini yanlış girdiler diye fiyasko demek abartmak oluyor.
Yok, sanmıyorum. Kargo ücreti farkını vermeyi düşünseydim aynı ürünü Amazon'dan alıp 1 gün sonra teslim alabilirdim. Fiyat farkından dolayı tercih etmiştim. Hem teslim gününden, hem fiyat farkından kaybım oluştu. Satıcıların bu tarz hataları daima olumsuz feedback oluşturur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı