Ben cüzdan kodunu kastettim. Güven kazanabilirsin dediğim yöntemle.Steam cüzdan kodu ile 'Steam random key' aynı değil.
Biri kullananın bakiyesine 10 TL para ekliyor, diğeri ise random oyun veriyor.
Ben cüzdan kodunu kastettim. Güven kazanabilirsin dediğim yöntemle.Steam cüzdan kodu ile 'Steam random key' aynı değil.
Biri kullananın bakiyesine 10 TL para ekliyor, diğeri ise random oyun veriyor.
1 kuruş için kendim almak yerine birinin banka hesabına para göndererek kodu almalıyım (!)Steam cüzdan kodu al 200 TL'lik. Sonra 199,99 TL'ye sat. Sen indirimle almıştın. 40 TL kar.
Steam cüzdan kodu al 200 TL'lik. Sonra 199,99 TL'ye sat. Sen indirimle almıştın. 40 TL kar.
Hocam sabah 6 da oturup akşam 6 da kalkıyorum. Eğer yünlü birşey giymezsem 0 terletme. Mükemmel rahat fiyatına göre, Xdrive'a da oturdum unu almadan önce ama bu gerçekten çok daha güzel. Bazı mosue, klavyeleri kötü diye markayı gömenler zaten hater hep. Kullanmadan yorum yapıyorlar.Hocam koltuğunuzdan memnun musunuz? Bende bakıyorum ama hep Rampage kötülüyolar güzel mi? Rahatmı yani terletiyor mu bir de uzun kullanımda?
Aynen yaSenin hocana ayrı bir hayran kaldım. Bende istiyorum ne içtiysen![]()
Hocam sabah 6 da oturup akşam 6 da kalkıyorum. Eğer yünlü bir şey giymezsem 0 terletme. Mükemmel rahat fiyatına göre, XDrive'a da oturdumunu almadan önce ama bu gerçekten çok daha güzel. Bazı mosue, klavyeleri kötü diye markayı gömenler zaten hater hep. Kullanmadan yorum yapıyorlar.
Teşekkür ederim hocam, umarım daha iyileri siin olur.Hocam sağ olun bu arada odanız yakıyor maşallah![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.