GittiGidiyor'dan, 200 TL ile ne alınabilir?

Herhangi bir ürün alırsa direkt zarar edicek. En azından dediğim yöntemle hiç kaybetmeden güven kazanacak.
E iyi de adamın ne cebine girecek ne de cebinden çıkacak. O zaman hiç harcamasın daha iyi?

Geçen bir alışveriş yapmıştım ve hediye kuponu vermişlerdi, 200 TL'ye 40 TL. Sizce bu tip şeyler para tuzağı mı? Kuponun süresi yarın bitiyor, alacak bir şey bulamadım. Süpermarket, teknoloji vs. alınabilecek, işe yarar bir şey var mı öneriniz ya da tavsiyeniz? Yoksa çöp mü olsun kupon?
Odanızı ve kasanızı güzelleştirmek için ARGB şerit led alabilirsiniz. Mesela ben çinden aldım ve odam böyle oldu:
IMG-20210207-WA0005.jpg
IMG-20210207-WA0009.jpg

Herhangi bir ürün alırsa direkt zarar edicek. En azından dediğim yöntemle hiç kaybetmeden güven kazanacak.
Bu devirde kimse zararına güven kazanmaz. Gitsin bir depolama birimi vs. alsın.
'Çıkmıyor' derken? Cüzdan kodu bakiye ekliyor diye biliyorum.

Yani pek bir şey gelmiyor, 6 tane aldım, hepsinde çürük hıyar çıktı, ama tuzluydu.

Bu devirde kimse zararına güven kazanmaz. Gitsin bir depolama birimi vs. alsın.

Yani pek bir şey gelmiyor, 6 tane aldım, hepsinde çürük hıyar çıktı, ama tuzluydu.
Steam cüzdan kodu ile 'Steam random key' aynı değil.

Biri kullananın bakiyesine 10 TL para ekliyor, diğeri ise random oyun veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı