GittiGidiyor'dan GTX 1080 Ti Alınır mı?

Kartların hepsi Amazon garantili, sorun olduğunda Almanya'ya gönderiyorsun. Geliş-gidiş kargo masrafını Amazon ödüyor. Türkiye garantisinden farkı yok yani. Bana buradan alıp fazladan 1500-200 TL vermek hiç mantıklı gelmiyor.
ABD'den alırsan Evga hariç garanti yok.
Bana da 2070 yerine 1080 TI daha mantıklı geliyor. 1080 TI 2070 Superden daha güçlü. 10 oyunluk bir test videosu izledim 2070S sadece 1 oyunda geçiyordu. 2300 TL'ye zor ama 3000 civarı alınır. 2300 TL'ye 1080'ler var onunla karıştırdınız sanırım.
2K'da güncel oyunlarda 2080 bile çoğu oyunda 70-80 FPS'i geçemediği için ben 1080P'de kullanma taraftarıyım.
1080P'de 1070 kullandığın zaman 2080 ile 2k'da alacağın FPS'i alıyorsun.

Son düzenleme:
@QuzeNNN Emin misin bro 2070 SUPER in 2K' da 100 FPS üzeri verdiği testlerde var yani youtubeda izlemişsindir muhtemelen bazı oyunlarda 1080p 1440p arada 20 FPS oynama durumlarıda var oyununa göre değişiyor tabi. Yine aynı testlerde 1080p de GPU kullanımı düşük olan durumlarda var bu en sevmediğim durum zaten DSR filan yada RTX DLSS max settings yapmadan çözülemiyor o zamanda FPS ciddi düşüyor. Ben çok kararsızım o konuda 1080p monitörüm var ama 144 Hz değil 2K monitör bakıyordum eğer 1080p de GPU kullanımı 95-99% arası olacaksa ultra RTX filan açmadan 1080p monitör alayım. O sistem uzmanı nasıl bir meslekmiş bu arada :D onuda merak ettim.
@QuzeNNN Emin misin bro 2070 SUPER in 2K' da 100 FPS üzeri verdiği testlerde var yani youtubeda izlemişsindir muhtemelen bazı oyunlarda 1080p 1440p arada 20 FPS oynama durumlarıda var oyununa göre değişiyor tabi. Yine aynı testlerde 1080p de GPU kullanımı düşük olan durumlarda var bu en sevmediğim durum zaten COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L 120MM COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L 120MM VSR filan yada RTX DLSS max settings yapmadan çözülemiyor o zamanda FPS ciddi düşüyor. Ben çok kararsızım o konuda 1080p monitörüm var ama 144 Hz değil 2K monitör bakıyordum eğer 1080p de GPU kullanımı 95-99% arası olacaksa ultra RTX filan açmadan 1080p monitör alayım. O sistem uzmanı nasıl bir meslekmiş bu arada :D onuda merak ettim. O testleri bende izlemek isterim.

@QuzeNNN Emin misin bro 2070 SUPER in 2K' da 100 FPS üzeri verdiği testlerde var yani youtubeda izlemişsindir muhtemelen bazı oyunlarda 1080p 1440p arada 20 FPS oynama durumlarıda var oyununa göre değişiyor tabi. Yine aynı testlerde 1080p de GPU kullanımı düşük olan durumlarda var bu en sevmediğim durum zaten DSR filan yada RTX DLSS max settings yapmadan çözülemiyor o zamanda FPS ciddi düşüyor. Ben çok kararsızım o konuda 1080p monitörüm var ama 144 Hz değil 2K monitör bakıyordum eğer 1080p de GPU kullanımı 95-99% arası olacaksa ultra RTX filan açmadan 1080p monitör alayım. O sistem uzmanı nasıl bir meslekmiş bu arada :D onuda merak ettim.
@QuzeNNN Emin misin bro 2070 SUPER in 2K' da 100 FPS üzeri verdiği testlerde var yani youtubeda izlemişsindir muhtemelen bazı oyunlarda 1080p 1440p arada 20 FPS oynama durumlarıda var oyununa göre değişiyor tabi. Yine aynı testlerde 1080p de GPU kullanımı düşük olan durumlarda var bu en sevmediğim durum zaten COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L 120MM COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L 120MM VSR filan yada RTX DLSS max settings yapmadan çözülemiyor o zamanda FPS ciddi düşüyor. Ben çok kararsızım o konuda 1080p monitörüm var ama 144 Hz değil 2K monitör bakıyordum eğer 1080p de GPU kullanımı 95-99% arası olacaksa ultra RTX filan açmadan 1080p monitör alayım. O sistem uzmanı nasıl bir meslekmiş bu arada :D onuda merak ettim. O testleri bende izlemek isterim.

hahahahah hep böylemisindir. ? emrin olur hahaha. oldumu. ! benimle bir daha muhattap olmananı riça ediyorum. .ok. canım istediginde konun altına eklerim .izleriz hep beraber. ama sen dedigim gibi! benimle bir daha muttap olmanaı riça ediyorum. cidden .uslubundan hiç hoşlanmadım. o acıdan.
Kartların hepsi Amazon garantili, sorun olduğunda Almanya'ya gönderiyorsun. Geliş-gidiş kargo masrafını Amazon ödüyor. Türkiye garantisinden farkı yok yani. Bana buradan alıp fazladan 1500-200 TL vermek hiç mantıklı gelmiyor.
ABD'den alırsan Evga hariç garanti yok.
Bana da 2070 yerine 1080 TI daha mantıklı geliyor. 1080 TI 2070 Superden daha güçlü. 10 oyunluk bir test videosu izledim 2070S sadece 1 oyunda geçiyordu. 2300 TL'ye zor ama 3000 civarı alınır. 2300 TL'ye 1080'ler var onunla karıştırdınız sanırım.
2K'da güncel oyunlarda 2080 bile çoğu oyunda 70-80 FPS'i geçemediği için ben 1080P'de kullanma taraftarıyım.
1080P'de 1070 kullandığın zaman 2080 ile 2k'da alacağın FPS'i alıyorsun.

benim 2300tl dedigim 2.el olarak garantili olan 3 fanlı srtix modelleri. bir cok twich yayını yapan arkaşım var oynadıgım oyundan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hala 2k yaıyını cok rahat yapabiliyor.
2070lerin asus dualinin fanları zayıf kalıyor. sıkıntılı modeleri var ventus mesela en sıkıntısız olanı bildigim halde danıştım 2 gün evvel sistem tavsiye ederken bir arkadaş. 3500tl ventus2070 önerirmisin diye aldıgım cevap ki o arkadaş kartların teslerini en 5 saat en agır oyunlarda sistemi zorlıarak yapııyor. bana verdigini yanıt: ventus a karşı insaların önyargıları var .diger modellerine göre eksiklikleri olsada sorunsuz bir kartır. diye cevapladı. test videoları yapılıyor tabi görüyoruz ama sistemi zorlamadan yapılan testler ne kadar gercegi yansıtırki + bunun fanboyları var+firmaların elemanların olmadıgını nerden bilibirsinki. bu işin rantı kücümsenemicek yüksek oldugu için cok fazla bilki i kirligini var. 1080til yeni modellemeri hiç şikayet duymadım. anında fiyatı zararda yazmıyor. 2 k oyun oynatıyor 2k da yayınını izliyorum arkadaşın. benim için gücünü bildigim için fiyatına bakarsak 3000tl en güzel modellemesi alıyorsun. 2070.de güzel yüksek performanslı modeleri fiyatı ortada zaten 5milyardan başlıyor. bütün doneleri toplayıp düşünce . bana 2 ekran kartı agır bastı. .1 . beklledimiz rx5700 3 fanlısını görelim.450.500 olur heralde. 2cide dedigim 1080ti yeni modelemesi. .3 yıl kesinle taşırlar. mimarisi eski diye düşünebilir ama yeni mimnarinin getirdi 2 şey var ıda ışık yansıtma aydınlatma. 3 yıl sonra zaten coktan bulut sistemine gecmiş oluruz. gogleden 2k olmasada 1080. ni oynatır bizim internet hızlarımız. belkide hiç gerek kalmıyabilir . kart yenilemeye.

Son düzenleme:
Attığında DVI girişi var. Bir de blower fanı var hem ısınır hem de süpürge sesi yapar o.
Aynen bu DVI imiş. Okuduğum bir haberde Çin'den 1050Ti bioslu kartlar girmiş ülkeye onlarda VGA girişi var kartlar fake GPU imiş. Kart 550 TL ye filan satılıyor içindeki GPU nun ne olduğu belli değil yazıyordu 100 TL bile etmeyen bir GPU imiş. Acaba dedim buda onlardan mı? Çok ucuz ya 2300TL.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı