Gittigidiyor'dan Xperia Z2 alınır mı?

Emir Öztürk

Kilopat
Makaleler
1
Hepinize merhaba. Geçici olarak 2.el telefon bakıyorum. Bütçe olarak en fazla 600TL var. Gittigidiyor'da Xperia Z2 buldum. Sizce 2020 yılında işimi görür mü? Telefonda oyun oynanmayacak. Daha çok sosyal medya dizi film için kullanılacak.

.

Sizce güvenilir mi alınırsa sıkıntı çıkarır mı?

Sony telefon önermiyorum. Hepsiburada'da GM 8 GO modeli 600 TL gibi bir fiyat etiketine satılıyor. GM 8 GO daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Aslında 300 TL eklenip GM8 alınabilir. Ama 300 TL az bir para değil. GM8 kullanıyorum güzeltelefon.

GM almam. Ayrıca Z3 buldum 875TL. 325TL farka değer mi? Ayrıca siyah olması daha iyi. Bu ürünün fotoğrafları ve daha çok yorumu var.

Z3 tasarım olarak daha iyi. Daha hafif ve daha incedir. Aralarında 5 aylık bir yaş var ve 5 ayda da fazla bir geliştirme yapmadıkları kanısındayım. Yazılım konusunda geliştirmiş olabilirler orası tartışılır ama bu telefonlar artık 600 TL'den yukarı etmez.

Ayrıyeten LG G2 G3 ve G4 buldum. G2'nin en sorunsuz olduğunu G3'ün QHD ekranından dolayı ısındığını hatırlıyorum fakat G4 hakkında bilgim yok. Fiyat farkı da çok yok. Bunlara ne dersiniz satıcının da daha çok yorumu var. Bana G4 daha güncel ve 32 GB olduğundan daha mantıklı geldi.
.

.

Bir de bu var.

Son düzenleme:
Hepsiburada'da GM 8 GO modeli 600 TL gibi bir fiyat etiketine satılıyor. GM 8 GO daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Şaka mı bu? 1 GB RAM'li ve giriş seviyesi Mediatek bir işlemciye sahip GM 8 Go modeli, Z2 ve Z3 modelleri bu modelden yılların telefonları olmasına rağmen daha iyi telefonlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…