Giveaway ne amaçla kullanılabilir?

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Giveaway nedir? Ücretsiz ve yasal lisans kodu mu veriyor? Veriyorsa lisans kodu tam olarak nerede? Örneğin şu an MSTech Office Home 2.0.1 (Lifetime) ücretsiz olarak veriliyor. Lakin benim bilgisayarım şimdilik bozuk. Dosyayı şimdi denemek için telefonuma indirdim, indirildi. Bunun için bu yeterli mi? Şimdi programa sahip mi oldum yoksa lisans kodu gerekiyor mu?

Program için:
(Yalnızca yaklaşık 4 saati kaldı! Siz baktığınızda geçerli olmayabilir.)

Giveaway: Çekiliş.
Sahte gibi gözüküyor bunun yerine internetten hesap almak daha mantıklı.

Dosyayı şimdi denemek için telefonuma indirdim, indirildi.
Dosya .zip uzantılı iniyor. İndiğinde ise içinde .exe ve readme.txt dosyası oluyormuş. Şimdi açtım da baktım. İçinde ise key var. Eğer sizin attığınız da
UUJUD-EN03L-DLU4L-X26O1
benim bulduğum yerden ise kod kişiye özel belli ki. O hâlde biraz stoklayayım da daha sonra bedavaya dağıtırım. Buradaki kullanıcılara ücretsiz dağıtabiliyor muyum? Ban sebebi olmaz değil mi?

Edit: Geçici e-posta yoluyla gizli sekmeden e-postaya özel indirme bağlantısı istememe rağmen indirdiğim 2. dosyadaki key aynıydı. Ya IP adresine göre (ki DuckDuckGo ve VPN ile birlikte denedim) ya da kod, bu hizmetin Wikipedia'da yasal olduğu söylense de kişiye özel dağıtılmıyor. Emin değilim. Yine de ben kullanmayacağım için işte bana çıkan kod:
LL3R5-JZ5U3-HHHF3-4PR8G

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı