"Givency Gentleman Reverse Privee" vs "Jean Paul Gaultier" vs "Replica By The Fireplace" parfüm

557260

Kilopat
Makaleler
1
Aklımda 3 tane parfüm var. Yurt dışına gidip Sephora'dan alacağım.

1. Givency Gentleman Reverse Privee
3274872439078_1.jpg

2. Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum
images (4).jpg

3. Replica By The Fireplace
Maison-Margiela-–-Replica-By-The-Fireplace.jpg

Sizce hangisini almalıyım? JPG Le Male Le Parfum 200ml olanı yurtdışındaki indirim ile 3000TL'ye geliyor. Daha çok Gentleman olanın notaları çok hoşuma gitti. Henüz hiçbirini koklamadım.

1. givency gentleman reverse priveeEki Görüntüle 2125229

2. jean paul gaultier le male le parfum.
Eki Görüntüle 2125230

3. replica by the fireplace.
Eki Görüntüle 2125235

Sizce hangisini almalıyım? JPG'le male le parfum 200ML olanı yurtdışındaki indirim ile 3000TL'ye geliyor. Daha çok gentleman olanın notaları çok hoşuma gitti. Henüz hiçbirini koklamadım.

Lmlp yani le male le parfum çok iyi bir koku.

1. Givency Gentleman Reverse PriveeEki Görüntüle 2125229

2. Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum
Eki Görüntüle 2125230

3. Replica By The Fireplace
Eki Görüntüle 2125235

Sizce hangisini almalıyım? JPG Le Male Le Parfum 200ml olanı yurtdışındaki indirim ile 3000TL'ye geliyor. Daha çok Gentleman olanın notaları çok hoşuma gitti. Henüz hiçbirini koklamadım.
Koklamadan bilemezsin. Şuan kullanıyorsan eğer kullandığın parfüm nedir?

Şuan daha çok Versace Eros Flame ve Stronger With You Intensely gibi parfümler kullanıyorum.
Ben de aynı şekilde. Mesela ben Blue de Chanel'i sevemedim tatlıya alıştığım için galiba ya da koku tercihim böyle. Ama bvlgari man in black'e bayıldım diyebilirim cidden aşırı güzel. Üretimi durduruldu ama maalesef. Şimdi koklamadım ama dolce gabbana the one düşünüyorum. Onun da performansı az ama. Muadil alacağım.

Düzeltme: Man in Black değil. Man in black Orient.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı