Amadeus Magnus
Hectopat
Metro Exodus falan bekliyorum ben. İlk 2 oyunu verdi zira.
GTA 6 ilk buraya gelecek beleşe, hazır olun. Dağıtınca görürsünüz.
Ortalık falan yıkılmaz 4 tane fena olmayan oyun verirler en az biri önceden verdiği oyun olur. Sonrasında tekrardan normal şekilde devam eder.Elden Ring gelirse ortalık yıkılır.
Her sene içinde 3A oyunlarının olduğu liste yayınlanıp %90 ı yanlış çıkan bir sene daha olacakEpic Games önümüzdeki haftadan itibaren gizemli oyun dağıtmaya başlayacak. Önceki 3 yıl yaptığı bu uygulamada büyük oyunlar veriyor genelde. Gizemli oyunların toplam da 4 tane olmasını bekliyorum. Ayrıca önümüzdeki hafta başlayacak büyük indirimlerde de kupon vermesini bekliyorum. Bakalım gizemli oyunlar neler olacak?
Ücretsiz oyun tahmini olarak da bir tane ücretsiz oyun TIny Tina Wonderlands olacak bence. Oyun tahminimizi de yapmış olalım.
![]()
Her Hafta Ücretsiz Bir Oyun Al | Epic Games Store
Bugün ücretsiz bir oyun indir veya oynaması ücretsiz bir oyunun topluluğuna katıl!store.epicgames.com
NBA 2K21 almıştım bir de onu unutmuşum. Bayağı oynamıştım onu da yalan yok. Kitle bu kadar yapay olunca sadece belirli durumlarda yoğunluk oluyor ve site bile bunu kaldıramıyor. Önce Launcher kaynaklı sorunları giderip geliştirmeleri lazım. Sitelerinin arayüzü de geliştirilmeli. Bunlara öncelik verip sonra hangi oyunları bedava veririz ona bakmaya başlasınlar. Tabii öyle bilinmedik tuhaf oyunlar veriyorlar ki bazen ben bunlara öncesinde para verip satın alıyorlar mı diye merak bile ediyorum. Verdikleri bedava oyunların çoğu aslında o oyunlara bile yarıyor ve en azından reklamlarını yapıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.