Güzel ayaklı bir anime kızına kim hayır diyebilir ki?Her sene atılan klasik liste.
Rockstar kendini hiç ucuza satmıyor belli ki. Wolfenstein gibi Game Pass'de olan veya 10TL'lik oyunları tekrar tekrar verdiler. GTA 5'i 2. kez veremediler.
Güzel ayaklı bir anime kızına kim hayır diyebilir ki?![]()
İşin komik tarafı Rockstar konsollarda yaptığı Online'ı ayrı satma işini PC'de yapmıyor. En azından oyunu sadece Online için alacaklar o açıdan kurtarırdı.GTA 5'in bedava olduğu dönemde dolar bu kadar yüksekte değildi. Şimdi bedava olsa çok daha iyi olur Türkler için. Ben oyuna sahibim ama en azından o dönem alamamış olan insanlar için ve şu an oyuna sahip olamayanlar için gerçekten yararlı bir iş yaparlar. Online oynamayı düşünenler vardır en azından.
Epic Games önümüzdeki haftadan itibaren gizemli oyun dağıtmaya başlayacak. Önceki 3 yıl yaptığı bu uygulamada büyük oyunlar veriyor genelde. Gizemli oyunların toplam da 4 tane olmasını bekliyorum. Ayrıca önümüzdeki hafta başlayacak büyük indirimlerde de kupon vermesini bekliyorum. Bakalım gizemli oyunlar neler olacak?
Ücretsiz oyun tahmini olarak da bir tane ücretsiz oyun tıny tina wonderlands olacak bence. Oyun tahminimizi de yapmış olalım.
![]()
Her Hafta Ücretsiz Bir Oyun Al | Epic Games Store
Bugün ücretsiz bir oyun indir veya oynaması ücretsiz bir oyunun topluluğuna katıl!store.epicgames.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.