Gözüken dosyaların fotoğrafını atar mısınız?Varsayılan yaptım. Bu durumun sebebi nedir? Kötü amaçlı yazılım falan mı var bilgisayarda? Durum buysa format atacağım mecbur.
Cevabınız için teşekkürler deneyeceğim. Bu olayın normal olduğunu düşünmüyorum sanırım format yolu gözüktü bana.Klasör seçeneklerinden her sekmede varsayılanı geri yükle tıklayıp tamam'a tıklayın. Bu şekilde düzelir. Düzelmiyorsa klasör özniteliklerini değiştirmişsin yada değiştirmiş bir program.
Cevabınız için teşekkürler. Peki bu neden olmuş olabilir dün herşey normalken bugün gizli dosyalar gözüküyor bir anlam veremedim açıkçasıl.Herhangi bir probleminiz yok endişelenmeyin bilgisayarıma girin görünüm sekmesinden sağ taraftaki seçenekler butonuna basın, açılan klasör seçeneklerinden tekrar üstteki görünüm sekmesine geçin ve oradaki korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini işaretleyin.
Herhangi bir program yüklediniz mi hiç ? Ya da sistem ile alakalı bir değişiklik gerektiren bir işlem ?Cevabınız için teşekkürler. Peki bu neden olmuş olabilir dün herşey normalken bugün gizli dosyalar gözüküyor bir anlam veremedim açıkçasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.