realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 17 Ekim 2020 #11 Hocam olayın nasıl olduğunu anlatırsanız daha detaylı cevap verebiliriz. Bence bitkilerin varsa dağınık eşyların arasına bakın.
Hocam olayın nasıl olduğunu anlatırsanız daha detaylı cevap verebiliriz. Bence bitkilerin varsa dağınık eşyların arasına bakın.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #12 Bir akrabamda Samsung Smart TV var. Dediğiniz Bluetooth olayı onda da var. TV'dir zannımca.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 17 Ekim 2020 #13 Edilmez. Edilmemesi için tasarlanıyorlar çünkü. Cihaz yardımıyla ancak bulabilirsiniz. Konunun gerçekliğinden de şüpheliyim bu arada.
Edilmez. Edilmemesi için tasarlanıyorlar çünkü. Cihaz yardımıyla ancak bulabilirsiniz. Konunun gerçekliğinden de şüpheliyim bu arada.
S Slarex Centipat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 113 17 Ekim 2020 #14 realmoonlight dedi: Hocam olayın nasıl olduğunu anlatırsanız daha detaylı cevap verebiliriz. Bence bitkilerin varsa dağınık eşyların arasına bakın. Genişletmek için tıkla... Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm. Değerler normaldi, o yüzden orada olmayacağını düşündüm. egenalbandit dedi: Edilmez. Edilmemesi için tasarlanıyorlar çünkü. Cihaz yardımıyla ancak bulabilirsiniz. Konunun gerçekliğinden de şüpheliyim bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam, neden gecenin bu saatinde boş konu açayım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2020
realmoonlight dedi: Hocam olayın nasıl olduğunu anlatırsanız daha detaylı cevap verebiliriz. Bence bitkilerin varsa dağınık eşyların arasına bakın. Genişletmek için tıkla... Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm. Değerler normaldi, o yüzden orada olmayacağını düşündüm. egenalbandit dedi: Edilmez. Edilmemesi için tasarlanıyorlar çünkü. Cihaz yardımıyla ancak bulabilirsiniz. Konunun gerçekliğinden de şüpheliyim bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam, neden gecenin bu saatinde boş konu açayım?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #15 Slarex dedi: Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm değerler normaldi o yüzden orda olmayacağını düşündüm. Genişletmek için tıkla... Kafayı yemişsiniz evet Gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. TV'dir gözüken cihaz. TV'yi fişten çekin gözükmediğini göreceksiniz
Slarex dedi: Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm değerler normaldi o yüzden orda olmayacağını düşündüm. Genişletmek için tıkla... Kafayı yemişsiniz evet Gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. TV'dir gözüken cihaz. TV'yi fişten çekin gözükmediğini göreceksiniz
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 17 Ekim 2020 #16 Slarex dedi: Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm değerler normaldi o yüzden orada olmayacağını düşündüm. Hocam neden gecenin bu saatinde boş konu açayım? Genişletmek için tıkla... Hocam ışıkları kapatın telefonunuzun fenerini açın. Odaya dışarıdan hiç ışık girmesin ama. Var ise lensten yansır siz aradığınızda kamerayı.
Slarex dedi: Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm değerler normaldi o yüzden orada olmayacağını düşündüm. Hocam neden gecenin bu saatinde boş konu açayım? Genişletmek için tıkla... Hocam ışıkları kapatın telefonunuzun fenerini açın. Odaya dışarıdan hiç ışık girmesin ama. Var ise lensten yansır siz aradığınızda kamerayı.
S Slarex Centipat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 113 17 Ekim 2020 #17 feneresevdalı dedi: Kafayı yemişsiniz evet Gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. TV'dir gözüken cihaz. TV'yi fişten çekin gözükmediğini göreceksiniz Genişletmek için tıkla... Şu an TV kapalı ve Bluetooth cihazı yok inşallah TV dir realmoonlight dedi: Hocam ışıkları kapatın telefonunuzun fenerini açın. Odaya dışarıdan hiç ışık girmesin ama. Var ise lensten yansır siz aradığınızda kamerayı. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum
feneresevdalı dedi: Kafayı yemişsiniz evet Gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. TV'dir gözüken cihaz. TV'yi fişten çekin gözükmediğini göreceksiniz Genişletmek için tıkla... Şu an TV kapalı ve Bluetooth cihazı yok inşallah TV dir realmoonlight dedi: Hocam ışıkları kapatın telefonunuzun fenerini açın. Odaya dışarıdan hiç ışık girmesin ama. Var ise lensten yansır siz aradığınızda kamerayı. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #18 Slarex dedi: Şu an TV kapalı ve Bluetooth cihazı yok inşallah TV dir Hemen deniyorum Genişletmek için tıkla... Kapalı da olsa Bluetooth gözükebiliyor. Fişten çektiğinde görünmüyorsa TV'dir o
Slarex dedi: Şu an TV kapalı ve Bluetooth cihazı yok inşallah TV dir Hemen deniyorum Genişletmek için tıkla... Kapalı da olsa Bluetooth gözükebiliyor. Fişten çektiğinde görünmüyorsa TV'dir o
S Slarex Centipat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 113 17 Ekim 2020 #19 feneresevdalı dedi: Kapalı da olsa Bluetooth gözükebiliyor. Fişten çektiğinde görünmüyorsa TV'dir o Genişletmek için tıkla... Çekip de denedim hala yok, realmoonlight'ın söylediği yöntemi deniyorum şimdi.
feneresevdalı dedi: Kapalı da olsa Bluetooth gözükebiliyor. Fişten çektiğinde görünmüyorsa TV'dir o Genişletmek için tıkla... Çekip de denedim hala yok, realmoonlight'ın söylediği yöntemi deniyorum şimdi.
S Slarex Centipat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 113 17 Ekim 2020 #20 feneresevdalı dedi: Sen kafayı sıyırmışın dostum. Eki Görüntüle 704785 Genişletmek için tıkla... Hayat acımasız bunu da düşünüyorsam artık bittim demek .
feneresevdalı dedi: Sen kafayı sıyırmışın dostum. Eki Görüntüle 704785 Genişletmek için tıkla... Hayat acımasız bunu da düşünüyorsam artık bittim demek .