Hocam olayın nasıl olduğunu anlatırsanız daha detaylı cevap verebiliriz. Bence bitkilerin varsa dağınık eşyların arasına bakın.
Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm. Değerler normaldi, o yüzden orada olmayacağını düşündüm.Hocam olayın nasıl olduğunu anlatırsanız daha detaylı cevap verebiliriz. Bence bitkilerin varsa dağınık eşyların arasına bakın.
Hocam, neden gecenin bu saatinde boş konu açayım?Edilmez. Edilmemesi için tasarlanıyorlar çünkü. Cihaz yardımıyla ancak bulabilirsiniz. Konunun gerçekliğinden de şüpheliyim bu arada.
Kafayı yemişsiniz evetOdamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm değerler normaldi o yüzden orda olmayacağını düşündüm.
Odamda bir kısımda çiçek var, o kadar kafayı yedim ki çiçeklerin içindeki radyasyonu ölçtüm değerler normaldi o yüzden orada olmayacağını düşündüm.
Hocam neden gecenin bu saatinde boş konu açayım?
Şu an TV kapalı ve Bluetooth cihazı yok inşallah TV dirKafayı yemişsiniz evetGereksiz kuruntu yapıyorsunuz. TV'dir gözüken cihaz. TV'yi fişten çekin gözükmediğini göreceksiniz
![]()
Hemen deniyorumHocam ışıkları kapatın telefonunuzun fenerini açın. Odaya dışarıdan hiç ışık girmesin ama. Var ise lensten yansır siz aradığınızda kamerayı.
Kapalı da olsa Bluetooth gözükebiliyor. Fişten çektiğinde görünmüyorsa TV'dir oŞu an TV kapalı ve Bluetooth cihazı yok inşallah TV dir
Hemen deniyorum
Çekip de denedim hala yok, realmoonlight'ın söylediği yöntemi deniyorum şimdi.Kapalı da olsa Bluetooth gözükebiliyor. Fişten çektiğinde görünmüyorsa TV'dir o![]()
Hayat acımasız bunu da düşünüyorsam artık bittim demekSen kafayı sıyırmışın dostum.
Eki Görüntüle 704785
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.