Gizli numaradan aranıldığında sorun olur mu?

Hocam gizli numaradan arayan kişiyi dava etmediğin sürece bulman neredeyse imkansız, nasıl biz cezasını vereceğiz?

A evet oda dogru bir yolu olmalı ama IPhone'da vardı galiba gizli numaraları görme.

Hayır yok, Turkcell'in kapasına dayanıp "bugün beni gizliden kim aradı ağabey" diye bağırsan bile sana yardımcı olamazlar.

Yapacak bir şey yok o zaman zaten o kişiyi bulsan bile ne ceza alır ne de başka bir şey elinle versen cezasını oda 2 yıl en az.

Yapacak bir şey yok o zaman zaten o kişiyi bulsan bile ne ceza alır ne de başka bir şey elinle versen cezasını oda 2 yıl en az.
Arkadaş bir insanı gizli numaradan aradı diye bir adam neden hapis yesin? Konuyu açan arkadaş ve siz nasıl bu yaşa kadar gelebildiniz gerçekten hayretler içerisindeyim, tebrik ediyorum ikinizi.

Arkadaş bir insanı gizli numaradan aradı diye bir adam neden hapis yesin? Konuyu açan arkadaş ve siz nasıl bu yaşa kadar gelebildiniz gerçekten hayretler içerisindeyim, tebrik ediyorum ikinizi.

Hapis değil para cezası alabilir lafı anlamadan atlaman hoş değil bu yaşa kadar gelmene şaşırdım tebrik ederim.

Para cezası neden alsın?

Rahatsız ediyor belki de dolandırıcı herhangi bir ceza uygulanmalı ayrıca diğer arkadaşı gizli arayan birisi ailevi değerine küfür etmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı