Gizli numaradan arayan kişi şikayet edilebilir mi?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Hocam bir arkadaş sınıftaki birkaç kişiyi aramış. Annesine falan sövmüş, trollemiş. İşte masturbasyon yapmışsınız kamera kaydı var vs falan demiş. İlk önce annemi aradı birisi gizli numaradan anneme açma anne dedim. Sonra beni aradı açtım anneme falan sövdü bana da aynı şeyleri dedi. Kim olduğunu bilmiyorum ama şikayet edilebilir mi?

Hocam bir arkadaş sınıftaki birkaç kişiyi aramış. Annesine falan sövmüş, trollemiş. işte masturbasyon yapmışsınız kamera kaydı var vs falan demiş. İlk önce annemi aradı birisi gizli numaradan anneme açma anne dedim. Sonra beni aradı açtım anneme falan sövdü bana da aynı şeyleri dedi. Kim olduğunu bilmiyorum ama şikayet edilebilir mi?
Sağlayıcınız ile irtibata geçin. Vodafone kullanıyorum ve adamın isminden yaşadığı yere kadar söylemişti.

Hat sahibi savcılık yoluyla numarayı isteyebilir. Kayıtları da aynı şekilde. Daha sonra ise savcılık işlem yapabilir.

Hocam bir arkadaş sınıftaki birkaç kişiyi aramış. Annesine falan sövmüş, trollemiş. İşte masturbasyon yapmışsınız kamera kaydı var vs falan demiş. İlk önce annemi aradı birisi gizli numaradan anneme açma anne dedim. Sonra beni aradı açtım anneme falan sövdü bana da aynı şeyleri dedi. Kim olduğunu bilmiyorum ama şikayet edilebilir mi?

Evet savcılığa gittiğinizde savcılık hat firmasından numarayı alabiliyor.

Hocam bir arkadaş yaptı belli. Annemi aramasa düşmezdim üstüne de diyelim annem telefonu açtı kim bilir ne diyecekti. Sizce şikayet etmeye gerek var mı? Panel olabilir çünkü annemin numarasını ''arkadaşım'' ne yapsın?

Hocam bir arkadaş yaptı belli. Annemi aramasa düşmezdim üstüne de diyelim annem telefonu açtı kim bilir ne diyecekti. Sizce şikayet etmeye gerek var mı? Panel olabilir çünkü annemin numarasını "arkadaşım" ne yapsın?

Rahatsız olduysanız edebilirsiniz hocam sonu gelmez böyle şakaların.

Hocam bir arkadaş yaptı belli. Annemi aramasa düşmezdim üstüne de diyelim annem telefonu açtı kim bilir ne diyecekti. Sizce şikayet etmeye gerek var mı? Panel olabilir çünkü annemin numarasını ''arkadaşım'' ne yapsın?
Şikayet et de adam olur belki. Başkasının annesi açabilirdi telefonu. Böyle telefon sapiklarina iyi bir ders verilmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı