Gizli video almak yasa dışı mıdır?

Ya Arkadaşlar kimsenin açıklarını falan kullanmaya çalışmıyorum, sadece sınıfta çakmağı ateşledikleri için müdüre şikayet etme amacı ile videoya almıştım...
Güzel kardeşim, çocuğun hatasını öğretmene söylemek açığını kullanmak değil mi?
Yaptığın şey doğru değil. Her şey ispiyonlanmaz. Sonra "Kimse bana neden güvenmiyor" falan dersin.
Çocuk değilsin artık. Lisedesin.

Alt tarafı çakmak getirmiş neden videosunu çektin ki? Z kuşağı 10 kişiden 5'i sigara kullanıyor 🤨.

Hocam bütün her yerde sigara içiyorlar sıgara içmeyen biri çakmak istememesi çok normal. Bir de çakmağı ateşliyorlarmış sınıfta ben olsam ben de şikayet ederim.

Güzel kardeşim, çocuğun hatasını öğretmene söylemek açığını kullanmak değil mi?
Yaptığın şey doğru değil. Her şey ispiyonlanmaz. Sonra "kimse bana neden güvenmiyor" falan dersin.
Çocuk değilsin artık. Lisedesin.

Çocuk gayet haklı biri benim sınıfımda çakmak ateşlese sürekli ben de istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bireyin rızası dışında elektronik ortamda kayıt altına alınıp izinsiz paylaşılması yasaklara aykırıdır. Videoya çekip ileride tehdit mi edeceksin ya da direkt idareye mi götüreceksin? Her kural dışı harekette böyle bir şey yapsan harcarlar seni. Bana yapılsa "işin gücün yok mu" der kemiklerini kırarım.

Hocam tek çözüm yolunuz kavga mı ne bu haller çocuk musunuz sınıf ortak bir alandır ve çakmak istemeyebilir biri sınıfta çakmak ateşliyorsa bu o kişinin de olduğu alanda yapılmıştır.

Gençler merhaba. Bugün sınıfa birisi çakmak getirmiş ben de okul kurallarında yasak olduğu için gizlice videosunu çektim. Bu yasa dışı mı? Ayrıca haksız duruma düşmek istemem.
Derdin ne senin. Hocalar bile sigara içenleri gördükleri halde işlem yapmıyor. Senin çakmak videon için hiçbirşey yapmazlar.

Hocam yaşadığımdan biliyorum çakmak ile şakalar falan yapıyolar sınıfta bi ara yaşadığım yerde bi okulda bu şakalar yüzünden 1 çocuk ölmüştü yani ne olacağını bilemezsin

Tamam arkadaşlar haksız olan benim...
Birisinin okula çakmak getirmesi benim suçum.

Hocam gayet haklısınız bu yanıtları atan çoğu kişi zaten büyük ihtimal sigara içtiğinden getiriyorlar ve bunun neler yarata bileceğinden bahersiz üstte attığım yanıt gibi olaylar olabiliyor dediğim olay yaşadığım yerde Bursa teleferikte olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı