Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat A5 in tasarımına güzel deme. G4 ü bu kadar gömme 808 performanslı ve batarya 1 günü rahatlıkla çıkarıyor.Ben A5 2016 tercih ediyorum. Bana pil ömrü tasarım ve küçük çaplı işlemci lazım ben oyun oynamak için telefon almıyorum sonuçta. Tasarım olarak G4, A5'in yanına yaklaşamaz fakat sen telefonu ne amaçla alıyorsun bu çok önemli. Ben tasarımı seçiyorum ama bazıları performans seçiyor ki o zaman G4 ön plana çıkıyor. Tercih senin performans ise G4 Tasarım ise A5. Kullanan arkadaşlar var gayet memnunlar marshmallow güncellemesiyle pil ömrü daha da uzayacak. 2 günü çıkarttığını söyleyen arkadaşlarım var. G4 hakkında sadece pilinin o işlemciye yetmediğini biliyorum performans olarak üst düzey A5 e göre
Hiçbir telefonu gömmüyorum. A5 2016 cihazını kullanmadan konuşmayın. Seni nasıl A5'i beğenmiyor isen ben de G4 ü beğenmiyorum kullanan bir ton arkadaşım var G4 ü ve satmaya çalışıyorlar memnun değiller. Sen memnun kalmışsındır onu bilemem. A5'in tasarımı bir kere çok güzel aşırı şık bir telefon yanına da yaklaşamaz G4 benim için ve daha bir çoğu için öyle. İşlemci vs. demiyorum tasarım diyorum dikkatini çekerim.Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat A5 in tasarımına güzel deme. G4 ü bu kadar gömme 808 performanslı ve batarya 1 günü rahatlıkla çıkarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.