Glorious Element Ice vs Element Fire

Bütçe
1000-1500

xnanashi

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, bugün İtopya'da gezerken indirimde Glorious element ıce ve Glorious element fire mouse padlerini gördüm. Aklımda mouse pad almak vardı. Çoğunlukla Valorant ve Fortnite oynuyorum, arada da hikayeli oyunlar falan oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? (Speed mouse pad, Control mouse pad, ne demek bilmiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar, bugün İtopya'da gezerken indirimde Glorious element ıce ve Glorious element fire mouse padlerini gördüm. Aklımda mouse pad almak vardı. Çoğunlukla Valorant ve Fortnite oynuyorum, arada da hikayeli oyunlar falan oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? (Speed mouse pad, Control mouse pad, ne demek bilmiyorum.)

O mousepadlere o kadar para verme.

Wraith Ace Series Poron Mousepad

Sunset mouse pad alabilirsin buradan istersen.

Pardon storm yazmışım Sunset modeli olacak boyut da seçebiliyorsun.

Dediğiniz mouse pad ikisinden daha pahalı.
Swar kodu ile 80TL indirim oluyor. 1700TL'ye geliyor mousepad tabi bu 48X43 santim modeli için geçerli ama kalite olarak daha kaliteli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Swar kodu ile 80TL indirim oluyor. 1700TL'ye geliyor mousepad tabi bu 48X43 santim modeli için geçerli ama kalite olarak daha kaliteli.
Olabilir fakat bütçem max 1500 o yüzden glorious modellerini tercih ettim. Bilginiz varsa hangisinin daha iyi olacağı konusunda yardımcı olursanız çok daha iyi olur.

Ice olan modeli çok hızlı diye biliyorum o yüzden CS ve Valorant tarzı oyunlarda kullanması zor olur. Diğer Fire model ise Hybrit yani Orta hızlı bir mousepad ama sizin daha önce kullandığınız mousepadleri bilmiyorum benim orta hızlı dediğim size fazla hızlı gelebilir.

Arada 70TL fark varken bence bi değerlendirin derim. Tabi siz bilirsiniz ama bir taraf zaten 1640TL diğer taraf 1700TL yani arada fark yok neredeyse.

AAA pardon şimdi gördüm Sepette 1000TL diyor. Ozaman Fire alınabilir ben sepette yazısını görmedim.

Ice olan modeli çok hızlı diye biliyorum o yüzden CS ve Valorant tarzı oyunlarda kullanması zor olur. Diğer Fire model ise Hybrit yani Orta hızlı bir mousepad ama sizin daha önce kullandığınız mousepadleri bilmiyorum benim orta hızlı dediğim size fazla hızlı gelebilir.

Arada 70TL fark varken bence bi değerlendirin derim. Tabi siz bilirsiniz ama bir taraf zaten 1640TL diğer taraf 1700TL yani arada fark yok neredeyse.

AAA pardon şimdi gördüm Sepette 1000TL diyor. Ozaman Fire alınabilir ben sepette yazısını görmedim.
Sorun değil olabilir öyle şeyler, fire ve ice arasinda ki fark ne ?

Hız farkı var ICE çok daha hızlı zaten adından da geldiği gibi buz yüzey gibi kayması. Fire ise Hız ve Kontrol ortası hybrit olarak geçiyor. Daha yavaş ve mouse'u durdurma gücü daha fazla ama çok fazla da değil 50-50 diyebilirsin hız ve kontrol olarak.

Hız farkı var ıce çok daha hızlı zaten adından da geldiği gibi buz yüzey gibi kayması. Fire ise hız ve kontrol ortası hybrit olarak geçiyor. Daha yavaş ve fareyi durdurma gücü daha fazla ama çok fazla da değil 50-50 diyebilirsin hız ve kontrol olarak.

Anladım, sizce Valorant ve Fortnite için hangisi daha iyi olur? İce daha iyi olmaz mı? Flick açısından falan.

Bence Hybrit daha iyi olur. Valorant biraz daha yavaş mousepad ister. Fortnite ise hızlı. Tam ortası size daha uygun olabilir. Hybrit olanlar hızlı oluyor ama mouse'u durdurmak istediğinizde yardımcı da oluyor. Speed olanlarda yani hızlı olanlarda durdurmaya hiç yardımcı olmuyor o yüzden mouse kontrolü çok daha zor oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı