İnceleme Glorious gmmk 2 %65 beyaz klavye

Güzel inceleme ben de %96 versiyonunu kullanmıştım ama RGB konusunda size katılmıyorum, en yükaek ışıklı RGB klavyelerden birisi zaten bu (RTINGS incelemesine bakabilirsiniz) ve %50'de kullanıyorsunuz demek ki gayet yeterli. Yazılımı eksik evet, geliştirirler umarım.

Benim de öyleydi ilk başlarda lakin birkaç gün sonra oturdu. Artık yoklugunu hissetmiyorum hocam.

İkinci el aldığımı da belirtmiştim belki o yüzden olabilir. Ve belirttiğim üzere RGB ışık yoğunluğu kişiden kişiye değişir hocam.

Hocam mouse pad ismi verebilir misin ya da link falan varsa atabilir misin?

Hocam mouse pad ismi verebilir misin ya da link falan varsa atabilir misin?

İncelemesi mevcut hocam buyurun.

Şöyle bir heves ettim, siteye göz ucuyla baktım, 3399 TL suratıma kapı gibi çarptı hevesimde kursağımda kaldı, göstermeyin bana şöyle klavyeler ya.
Ayrıca hayırlı olsun. Bol tık tıklar.

Şöyle bir heves ettim, siteye göz ucuyla baktım, 3399 TL suratıma kapı gibi çarptı hevesimde kursağımda kaldı, göstermeyin bana şöyle klavyeler ya.
Ayrıca hayırlı olsun. Bol tık tıklar.

Bu klavyenin Max edeceği para ve satılması gereken fiyat benim fikrimde 2000TL civarları. 3000 fazla olur buna. İkinci elden aldıgım için 2200'e geldi bana. İkinci elden temiz bulabilirsiniz hocam takipte kalın sarı siteyi ya da benzer siteleri. ayrıca teşekkür ederim

2000 TL ise iyi, 3300 TL bencede aşırı pahalı, ROG Strix var o fiyata glorious kimmiş?

2000 TL ise iyi, 3300 TL bence de aşırı pahalı, ROG STRIX var o fiyata Glorious kimmiş?

Zevkler renkler hocam. Hele beyaz oldugumu daha uç fiyat koyabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…