Glorious Model D vs. Glorious Model O

Bütçe
1000
Darmoshark M3S Pro var elimde ve bu Click'leri evet sağlam değil. Yayını gevsettim bir ara garantiye gönderdim beleşe hallettiler ancak m3s Max de nasıldır bilemiyorum.
anladım, sktatez leri nasıldır m3 pro max in

almak gerekir mi ekstra ? Obsidian olan mı yoksa dot mu almalıyım sizce alırsam ?

Şimdi satın aldım 2188 tl tuttu tam olarak 1000 tl cashback geldi doğru mudur hocam ? Yardımlarınız için teşekkürler..

Son düzenleme:
Anladım, sktatezleri nasıldır M3 Pro Max'in

Almak gerekir mi ekstra? Obsidian olan mı yoksa dot mu almalıyım sizce alırsam?

Şimdi satın aldım 2188 TL tuttu tam olarak 1000 TL cashback geldi doğru mudur hocam? Yardımlarınız için teşekkürler.

Evet doğrudur hocam. Skateze gerek yok benc, alacaksanız AliExpress'ten esptiger alın 200'e geliyordu diye biliyorum toplam.

Evet doğrudur hocam. Skateze gerek yok benc, alacaksanız AliExpress'ten esptiger alın 200'e geliyordu diye biliyorum toplam.
Esptiger dot sktatez sanırım wraith de vardı da siz gerek yok diyorsanız gerek yok hocam. Dün mousepad i yıkadım klassegear uzun masa boyu mousepad ler var ya hocam, sünger ile yıkadım şimdi kurudu. Ss prime ile denediğimde fazla iyi sonuç alamadım sanırım skattezler çok kötü olduğundan bence, sıkıntı skatatez de olabilir mi sizce? Çünkü mousepadin yüzeyi hala çok iyi duruyor.

Esptiger dot sktatez sanırım Wraith de vardı da siz gerek yok diyorsanız gerek yok hocam. Dün mouse pad i yıkadım klassegear uzun masa boyu mouse padler var ya hocam, sünger ile yıkadım şimdi kurudu. SS Prime ile denediğimde fazla iyi sonuç alamadım sanırım skattezler çok kötü olduğundan bence, sıkıntı skatatez de olabilir mi sizce? Çünkü mousepadin yüzeyi hala çok iyi duruyor.

Mouse pad yıkarken sünger gibi şeyler ile yıkanmaz hocam, aşındırır. Sürttüysen bir de, sorun çıkabilir.

Esptiger dot sktatez sanırım Wraith de vardı da siz gerek yok diyorsanız gerek yok hocam. Dün mouse pad i yıkadım klassegear uzun masa boyu mouse padler var ya hocam, sünger ile yıkadım şimdi kurudu. SS Prime ile denediğimde fazla iyi sonuç alamadım sanırım skattezler çok kötü olduğundan bence, sıkıntı skatatez de olabilir mi sizce? Çünkü mousepadin yüzeyi hala çok iyi duruyor.

Mouse pad ile alakalı olabilir hocam düzgün yikamadiysaniz yuzeyi bozulmus olabilir. Klassegeara sormuştum eskiden böyle cevap verdiler: Ürünü temizlemek için en iyi yöntem, kumaş spreyi sıkıp yumuşak bir bezle nazikçe silmektir. Alternatif olarak, ılık su ve beyaz sabun kullanarak (örneğin, küvet içerisinde) ürünü hafifçe yıkayabilirsiniz. Yıkama işlemi sonrası ürünü nazikçe durulamak için bir havlu ya da bez kullanabilirsiniz.
Tüm bu işlemleri dikkatli ve yumuşak bir şekilde uyguladığınızda ürünün yüzeyinde herhangi bir zarar oluşmayacaktır.

Cashbacklerle bi mousepad yakışır aslında 😉

Hocam baktım da yüzeyinde sorun yok aslında ya. Sünger ile sert sürttüm evet ama her zaman ki gibi geliyor bana mouse pad şuan bana öyle diyeyim. Eğer sevmezsem aim of spirit alırım bi tane

@egemebb hemen hızlıca bir mousepad önerisi geldi mi o zaman ?

Hocam baktım da yüzeyinde sorun yok aslında ya. Sünger ile sert sürttüm evet ama her zaman ki gibi geliyor bana mouse pad şu an bana öyle diyeyim. Eğer sevmezsem aim of spirit alırım bir tane

@egemebb hemen hızlıca bir mouse pad önerisi geldi mi o zaman?

Bütçe nedir hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı