Glorious Model D Wireless alınır mı?

Bütçe
2000 - 3000

woxop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aktif olarak SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum. Aslında çok memnunum fakat farenin scroll tuşu bozuldu, o yüzden değiştireceğim. 1200 TL'ye Glorious Model D Wireless buldum; kutulu, faturalı ve açılmamış. Sizce bu alınır mı? Önceliğim, fiyatından dolayı tabii ki model D Wireless olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2-3K arasına alabileceğiniz mantıklı fareler çok fazla. Bence 1200'e fare almayın. 2-3K arasına VGN Dragonfly F1 Pro, Razer Viper V3 HyperSpeed veya Scyrox V6 alabilirsiniz. Ama Scyrox v6'nın kasası çok fazla esneme yapıyor. Malzeme kalitesi iyi ve sensörü en iyisi olsun diyorsanız V3 HyperSpeed almalısınız.

Hocam 2-3K arasına alabileceğiniz mantıklı fareler çok fazla. Bence 1200'e fare almayın. 2-3K arasına VGN Dragonfly F1 Pro, Razer Viper V3 HyperSpeed veya Scyrox V6 alabilirsiniz. Ama Scyrox v6'nın kasası çok fazla esneme yapıyor. Malzeme kalitesi iyi ve sensörü en iyisi olsun diyorsanız V3 HyperSpeed almalısınız.
hocam normalde glorious model D 2000 civarı benim arkadaşım satacak 1200 e bana ondan dolayı sordum

Ama her ne kadar arkadaşınız da satıyor olsa bence 2. almayın derim fareyi. Ne kadar süredir kullanıyor arkadaşınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı