Glorious Model I vs HyperX Pulsefire Haste vs Endgame XM1R vs Razer Viper Mini

hasker

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
Elim 18-9 cm arkadaşlar, şuanki mouse'umu fingertip ve palm arası tutuyorum, ve şuana kadar hep yüksek dpi kullanıp kolumdan çok bileğimi/elimi kullandığımı farkettim mouse'u hareket ettirirken.
Bu 4 modelden birini tercih etmek istiyorum, yüksek fiyatındayken vs almak istemiyorum çünkü bütçem çok kısıtlı babam alacak.. Fiyat analizleri bu şekilde;
HyperX Pulsefire Haste - Razer Viper Mini - Endgame Gear XM1R - Glorious Model I Karşılaştırması - Epey

Versus sitesine göre;

Fiyat ve performans olarak beni üzmeyecek bir şey arıyorum ilk mouse'm G300S idi 2 yıl sonra çift tıklama gibi kronik sorunlardan sonra hepten çöp olmuştu sonrasında Rampage SMX G68 kullandım fakat 6-7 ay olmadan elim terlediğinden dolayı rengi sararıp soldu, yazılımını sevemedim ve de ara sıra lod sorunu oldu (mouse'yi kaldırmadan kaydırdığımı düşünmeme rağmen durduk yere imleç saçma sapan yerlere gidiyordu 1000-2000 dpi arasında kullanırken). Başka modellerde pek gözüm yok ama yine de önerilere açığım, önemsediğim seyler; mouse güncel olsun, sensörü iyi olsun vs vs. Örneğin Viper Mini'yi direkt alacaktım fakat lod sorunu veya sürtünme gibi ufak tefek şikayetler okuyunca acaba biraz daha katıp haste veya model i mı alsam diye ikilemde buldum kendimi, tabi sonrasında da biraz daha katıp XM1r da olabilir..

Bugün sipariş verecek olsanız benim adıma hangisini sipariş verirdiniz? Teşekkür ederim.

Model I büyük ve tutuş şekline uygun değil. Ayrıca sorun çıkartabilecek bir mouse. XM1R en iyi tercih. Ayrıca burada daha ucuz:

G300S gibi 2 yılda çift tıklama vs. yapmaz. Kailh GM8.0 switch'leri kullanıyor. Rampage'in de zaten düzgün ürünü yok. Viper Mini'deki LOD değeri hissedilecek bir şey değil. Asıl LOD sorununu o mouse'da yaşamışsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı