Glorious Model O 67g Mouse İncelemesi

Beyler ben Glorious Model D sipariş verdim. Ergonomik olarak elime uyuyor. Daha önce EC2B kullanmıştım. Bu mouse ile aynı tasarıma sahip. Bu daha güncel mouse ve hafif. İnşallah memnun kalırım.

güncel olarak Rival 600 kullanıyorum ancak bu mouse ve razer viper dikkatimi çeken modeller sadece bu mouse un delikli olması nasıl bir hissiyat orası kafamı karıştırıyor ve 20 m tıklama ömrü diğer marka ve modellere göre az kalmış açıkcası razer viperdan birazda olsa soğuma nedenim hem sağ hemde sol el için üretilmiş bir mouse o yüzden sağ eliyle kullananlar için sağ tarafında kalan tuşlar rahatsız edebilir

20m ömürlü Omronlarda 50m olanlara nazaran çift tıklama daha az görülüyor. Sanırım bu yüzden Glorious bu switchleri kullanıyor. Farenin sadece üst bölümü perfore ben bir sorun yaşamadım. Normal bir fare gibi. Ergonomik fareleri düşünüyorsanız Viper pek uygun değil belirttiğiniz gibi. Ama sağ taraftaki tuşlar rahatsız edebilir diye düşünmeyin Viperın yan tuşları gövde ile aynı hizada. Basması da benim için biraz zor oluyor. Model D Rivala daha yakın. Deathadder V2ye de bakabilirsiniz. Model D fiyatları biraz yüksek.

Şu anda üründe bir sıkıntı var mı? Model o minus modeli yani daha küçük olanı almayı düşünüyorum.

Gümrükten sonrası PTT ile.

Dostum selam, merak ediyorum acaba aldın mı kullanıyor musun ben de da Chroma kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum işin aslı Razer'da’yı ciddi anlamda seviyorum fakat Skatez'leri ve sensörü eskisi gibi hissettirmiyor “Skatez'leri değiştirmeme rağmen” eğer sen Gloriorus edindiysen tecrübeni paylaşır mısın DeathAdder kullanan birinin yorumlaması daha sağlıklı olur benim açımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…