Glorious Model O sektör de ikonikleşmiş bir yere sahip. Markanın misyonu ile bu mouse da kendine iyi bir yer ayırtmış durumda. Delikli yapısı ile güzel ve ikonik bir görüntü sağlaması ile beraber yerinde kullanılmış rgb aydınlatmaları hoş bir görünüm sağlamakta. Örgü kablosu ile de oldukça sağlam. Yapısının çift ele de uyumlu olması ile kullanıcı dostu durumda ve Claw, Fingertip ve Palm grip tutuşlar için de uygun.
Gelelim özelliklerine, 6 ay kullandım ve espor tarz oyuncular için uygun. Pixart PMW 3360 Sensör ile espor seviyesinde hassasiyete sahip. DPI atamasını üzerinde ki tuşu ile yapabiliyorsunuz. Yüksek DPI ve 250 IPS seviyesi ile iyi durumda, fps oyunlarında erken refleks göstermenizde artı yönde destekde bulunuyor ve kendisini belli ediyor. 1000Hz olması bazı oyuncular için yeterli olmayabilir. Yapısı sert ABS plastikten ve cidden sağlam durumda. 67 gramlık hafifliği ile de kendisini yine belli ediyor. Kendisine hızlıca uyum sağlayacağınızı ve oldukça memnun kalacağınızı düşünüyorum. FPS oyunlarında anlık tepkiler ve 360 atabilmek çok rahat. Skatezleri iyi durumda ve refleksiniz için kaliteli.
Yazılım, DPI ayarları, RGB kontrolü, tuş atamaları ve makro özelleştirme imkanı sağlıyor. Çok fazla RGB seçeneği bulunmakta ve farklı profiller ile ayarlarını kaydederek işinizi oldukça kolaylaştıracak.
Paket İçeriği; Kutusu iyi durumda. Dış tasarımı koleksiyoncular için oldukça hoş bir tasarımda. Mouse sağlam bir yapı içerisinde geliyor. Yanında Glorious'un size olan mesajı, stickerları ve silika jeli bulunmakta.
Eksileri, Palm grip için diğer tutuşlara göre daha az uygun. Kablolu olması kablosuz isteyenler için sorun çıkartabilir. Sol el ile kullanacaklar için makro tuşları rahatsız edici olabilir.
Şahsi görüşlerim; Tasarımına aşık oluyorum. Kendisini çok güzel belirtiyor. Kutu içeriğinin dolu olması ve mousea da çok kısa sürede alışabilir olmak da güzel bir şey.
Benim satın aldığım fiyat 900TL idi. Şuan da sanırım fiyatı bir tık artmış durumda. Fakat Türkiye de fiyat desteği sağladıkları için hala fiyat/performans bir mouse. Ben oldukça beğendim ve sizlere tavsiye ederim. Alacak ve almış olan herkese hayırlı olsun, umarım yardımım dokunmuştur. Sağlıcakla kalın!
Son düzenleyen: Moderatör: