Glorious Model O 67g Mouse İncelemesi

Öncelikle elinize sağlık. Firmanın mouse padini kullanıp memnun kalan biri olarak mouse seçiminide ileride bu yönde yapmayı düşündüğüm için aydınlatıcı bir rehber olmuş.

Öncelikle elinize sağlık. Firmanın mouse padini kullanıp memnun kalan biri olarak mouse seçiminide ileride bu yönde yapmayı düşündüğüm için aydınlatıcı bir rehber olmuş.
Beklediğimin ötesinde bir mouse gerçekten, bir iki ufak problemini saymazsak piyasada bundan daha iyi bir oyuncu mouse'u olduğunu sanmıyorum. Şu hafifliği bir kere tattı mı insan dönesi gelmiyor.

Teşekkürler hocam bende almayı düşünüyorum yanında mousepad ile fakat bazı sorunları olduğunu okumuştum Reddit gibi sitelerden. Sizde herhangi bir sıkıntı oluştu mu? Logitech Mouse yerine tercih edilebilir mi? Yani kalite knotrol sorunu yoktur umarım. Hatalı ürünlerde ne yapacağız malum gümrük vergisi tekrar verip geri gönderemeyiz ürünü. Yurtdışından almanın en büyük sıkıntısı bu galiba. Şahsen desteğe sorduğumda hatanın belirgin olduğu bir video çekerseniz ve büyük bir hata ise göndermenize gerek kalmadan yollayabiliriz demişlerdi. Ama ne kadar güvenilir o tartışılır.

Reddit'te birkaç defa problemli ürüne yeni ürün gönderdiklerine şahit oldum.

Makro tuşlarının olduğu yüzeye sert bir şekilde bastırınca arkadaki tuş basıyor haberiniz olsun, ufak bir üretim hatası. Bir problem ama kullanım sırasında hiç etkilemedi beni. Bunu bilerek alın, ben bilerek aldım. Onun dışında hiçbir problemini görmedim, duymadım.

Mousepad'imde bir sorun oluşmadı ama ben MP510 kullanıyorum, Cordura Fabric denilen sert bir yüzeye sahip. Standart kumaş yüzeye sahip bir mousepad ile kullanmadım o konuda yorum yapmasam daha iyi.

Kısacası ben çok severek kullanıyorum, hiç pişman değilim. Biraz bekledim ama değdi. Kablosu ve hafifliği gerçekten insanı etkiliyor.

Anladım ilk dediğiniz sorunu sorduğumda düzeltildi yeni versiyonlarda demişlerdi hayırlı olsun bende sipariş etmeyi düşünüyorum ama çok geç geliyor

Gerçekten öyle, benim elimde zaten sürü ile mouse'um var beklemek problem değildi. İsterseniz biraz daha bekleyin Cooler Master MM710 çıkacak yaz sonunda. O daha da hafif 52g ama kablosu bildiğimiz örgülü kablo yani kablo konusunda Model O çok daha iyi. Bu da Amazon sayfası;
Fotoğraflar bende mi bozuk yoksa herkeste mi bozuk? Hiç bir fotoğraf sağlıklı gözükmüyor.
Bende de bozuklar, sanırım bir problem var. Genel olarak çoğu konudaki fotoğraflarda bu problem var.

MM710 örgülü kablo ile gelmeyecek paracord benzeri bir kabloya sahip olacak. MM710 Model O ya nazaran oldukça küçük bir fare buna dikkat edin. Şekil olarak çok başarılı ama boyutu herkes için uygun olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…