Glorious Model O 67g Mouse İncelemesi

@aroundtheoutside Merhaba, ben de kargomu DHL üzerinden takip ediyordum, ülkeye girdiğiyle ilgili güncelleme geldi lakin bundan sonrasının takip bilgilerinin paylaşılmayacağı yazıyor. Ülke içinde takip etmemizin bir yolu yok mu?

Orada bir yerde local tracking number olması lazım onunla PTT’den takip edeceksin.

İfadeler: paL
Finalmouse air54 ninja mı alınmalı yoksa bu mu?
Air54 diye bir mouse yok, Ninja Air58 ($90) ve UL2 Cape Town ($120) modelleri var ikisi de çok pahalı ve Finalmouse satış sonrası destek olarak rezalet. Öte yandan Model O ($50) ve Glorious’un desteği de iyi.

Kesinlikle Model O.
Güzel inceleme olmuş merak ettiğim bir mouse sanırım benzerini Cooler Master Türkiye getirebilir.
CM MM710 gelecek ama o küçük bir mouse, fingertip kullananlar için harika olacaktır.

Yanlış yazmışım air58'den bahsediyordum.

Küçük olması daha iyi piyasada bu tarzda çok az sayıda alternatif var claw ve fingertip küçük eller için, ben de MM710 bekliyorum o sebepten.
@aroundtheoutside

Elinize ulaştığı zaman size kaç TL gümrük vergisi çıktığını yazabilir misiniz?

Ben de Model O almayı düşünüyorum ancak son zamanlarda kafalarına göre fiyat biçtiklerinden dolayı endişeliyim. Konu sahibine 53 TL çıkmış, bakalım ne kadar fark edecek.

Çok bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Ondan ziyade anlam veremediğim başka bir sorunla karşı karşıyayım, $10 ödediğim kargonun takibini maalesef ülkeye girdiğinden beridir yapamıyorum. Satın alırken bununla ilgili hiçbir seçenek belirtilmemişti. Kendilerinin Discord sunucularında sorunumla ilgili bilgi almaya çalışacağım. Normalde bu tarz takipsiz kargolarda evde yoksanız kapının önüne bırakıp gidiyorlarmış. Kapıda ödemem gereken ücreti vermeden bunu yaparlar mı? Yoksa böyle bir vergisi olduğu için bizzat almamı beklerler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…