Glorious Model O 67g Mouse İncelemesi

Artık her şeye vergi kestiklerinden ötürü takipsiz kargo diye bir şey yok PTT'de. Her türlü kapınıza kurye gelip bizzat size teslim edecek, o konuda içiniz rahat olsun.
@paL @aroundtheoutside
Selamlar, ben de Visa kart ile Model O almaya çalışıyorum ancak "Card was declined" hatası alıyorum. İçindeki para miktarı da yeterli. Satın almak için başka bir yöntem mi var?

Son düzenleme:
İfadeler: paL
Satış sonrası destek pek önemli değil. Param da var. Özellik bakımından hangisini tercih etmeliyim? Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum çıkarsa mm710 alacağım çıkmazsa mavi air58 almayı düşünüyorum.

Finalmouse ürünlerini alana kadar bu fareyi gözünüz kapalı alabilirsiniz. Yetersiz hiçbir noktası yok. Air58 için fazladan para vermek manasız.

Konu sahibine teşekkür ediyorum, Sosyal kullanıcılarını içine düştüğü "bilindik firma olsun yeaaa" çukurundan çıkarmak için güzel bir inceleme olmuş. Deneme fırsatım olmuştu, insanın kalite eşiğini oldukça yükselten bir fare

Air58 almak için tek bir sebep yokken almak saçma olur, paranız var diye saçma sapan yerlere harcamanıza gerek yok.
Oyun oynarken en yüksek kaliteyi almak istiyorum o yüzden sormuştum. Parası önemli değil zaten yüksek bir upgrade planlıyorum. İnşallah er36po hocam hala foruma bakıyordur arada. Birkaç ay sonra etiketlemek zorunda kalacağım.

Elinize ulaştığı zaman size kaç TL gümrük vergisi çıktığını yazabilir misiniz?
Gümrüğe sunma vergisi 5.20TL, Gümrük vergisi 55TL civarı. Ürün 17.07.2019 tarihinde kargoya teslim edildi, elime 03.08.2019 tarihinde ulaştı. Performansı ve hissiyatı gayet iyi, özellikle 153 gram bir fareden bu fareye geçince havayı bükerek kontrol ediyormuşum gibi bir his var şu an. Performansından gayet memnunum, internette belirtilen hiçbir sorun yok bende zira 5. dalga ürünüm. En son Discord sunucularında artık Türkiye'ye göndermedikleriyle ilgili bir yazı görmüştüm ama siz bir ulaşıp sorun eğer sorun yoksa tavsiye ederim. Tek eksisi beklemiş olmam.

Bende böyle delikli şeylere karşı fobi var resimlere bakarken içim bi tuhaf oldu Bu farenin olayı hafif olması mı şimdi ?

Bende böyle delikli şeylere karşı fobi var resimlere bakarken içim bi tuhaf oldu Bu farenin olayı hafif olması mı şimdi ?
Asıl olayı evet hafif olması ama sadece bununla yetinmemişler; çok makul bir fiyata hafif, Pixart 3360 sensöre sahip, G-Skates olarak adlandırılan üst düzey ayakları olan, diğer mouseların aksine kısa bir kullanım sonrası çift tıklama sorunu oluşturmayacak 20 milyon ömürlü Omron tuşlu, "Ascended" kablolu bir performans ürünü ortaya koymuşlar. Elinize aldığınızda ne kadar kaliteli olduğunu hissediyorsunuz.
Bende böyle delikli şeylere karşı fobi var resimlere bakarken içim bi tuhaf oldu
Eğer hafif farelerle ilgileniyorsanız Razer'ın yeni tanıttığı Viper modeline de bakabilirsiniz. O da aynı ağırlığa sahip ve üzerinde delikler bulunmuyor.

Razer o modeli hafif olsun diye çok küçük yapmış. Artı Razer önermiyorum. Yerine Logitech G Pro tavsiye ederim hem 80g hem kablosuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…