Glorious Model O 67g Mouse İncelemesi

Ürün gelirken gümrüğe 11 lira gibi bir para ödüyorsunuz. Üzerine 2$ gibi bir fiyat yazıyorlar ve hafif olduğundan dolayı Çin'den gelmiş gibi görünüyor. Üzerinde de Çin ibaresi var zaten. O şekilde yurtdışını öneririm ayrıca ben yurtdışından aldım nasıl göndermiyor DHL anlamadım.

Nereden almıştınız, Glorious'un kendi sitesi artık Türkiye'ye gönderim yapmıyor.

Bende bu mouse tan almıştım ama araya bayram girdi ve bayramdan önceki gün DEPARTED FROM EXPORT FACILITY yazıyordu hala öyle yazıyor bu ne anlama geliyor mouse nerde ve tahmini sizce ne zaman gelir

Merhaba ben 19.07 de tarih verdim hala elime ulaşmadı siz elden mi teslim aldınız yoksa kendiniz mi takip ettiniz

Ben de 12.07 tarihinde sipariş verdim henüz ptt'den bile bir bilgi yok bekliyorum. Sizinkiler gelirse yazın buraya haberdar olalım.

Nereden almıştınız, Glorious'un kendi sitesi artık Türkiye'ye gönderim yapmıyor.

Glorious'un kendi sitesinden aldım. İlginç yapmaması.
Ben de en ufak ses seda yok. Şehir neresi ve Ptt'den getirilmeden önce mesaj gönderildi mi veya gümrükten?

Getirilmeden önce mesaj gelmiyor, parcelmonitor sitesi aracılığıyla 15 gün sonra gümrükten çıkar eğer gümrükteyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…