Glorious Model O 67g Mouse İncelemesi

Glorious'un kendi sitesinden aldım. İlginç yapmaması.

Getirilmeden önce mesaj gelmiyor, parcelmonitor sitesi aracılığıyla 15 gün sonra gümrükten çıkar eğer gümrükteyse.

Gümrükte mi bilemiyorum en son 28 temmuzda London'dan çıkış yapmış. Satıcıda 25 iş gününü geçtiği için kargoyu kayıp kabul edip para iadesi yaptı. Ama kargoyu bulabilirsem cilası olur.

Bende artık gönderilmiyor diye yorumlar gördüm ancak qp de Model O- olmadığından 11.09.19 Tarihinde Glorious un kendi sitesinden Model O- aldım 14.09.19 da kargoya verildi Salt Lake City den yola çıktı direkmen. Bakalım ne kadar sürede gelecek sorun çıkacakmı göreceğiz umarım sorun yaşamam.
@aroundtheoutside Size direk DHL ile mi geldi yoksa ptt ile mi ?

Son düzenleme:
Razer Deathadder Elite kullanıyorum şu an sıkıntım razer ın skatezleri eskidiği için ve elimde çok terlediği için bu modeli sipariş etmeyi düşünüyorum sence razer yerine buna geçmem mantıklı olur mu memnun kalır mıyım? Kullanan insanlar genelde çok memnun kaldıklarını söylüyorlar. Yardımcı olur musunuz acaba? Mousepad im qck.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 89
  • 2.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 85
@aroundtheoutside Merhaba, elim 20 cm filan boyutunda ve claw tutuyorum. Fk2 satın aldım fakat küçük geldiği için yeni bir fare arayışına girdim ve konunuza rastladım. Bu farenin boyutu 128 mm olduğu için bana daha uygun olacağını düşünüyorum ve QP bilişim üzerinden bu fareyi satın almak istiyorum sizce bana uygun mudur ?

@aroundtheoutside Teşekkürler.
@aroundtheoutside Hocam fareyi ne kadar zamandır kullanıyorsun ? Kabloyu hareket ettirince sensörün durması ve kablonun birkaç aydan sonra kopması gibi sorunları varmış okuduğum kadarıyla. QP bilişim üzerinden 500 lira küsürat ile satın alacağım böyle sorunlar ve teknik servis ile uğraşmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…