Glorious Model O minus alınır mı?

isaozkan35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1400
SAPPHIRE Radeon RX 580 8GB
8+8 3000 mhz ripjaws bellek
toplam 2.75tb küsür alan
Merhaba, hem dragclick hem günlük kullanım için alacağım. Minus modeli normal modelden daha ucuz fakat daha küçük elime otururmu diye korkuyorum.

Tam elime oturan eski farem; Trust 22090 GXT 108 Rava Gaming Oyun Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bundan 5-6 mm daha küçük olsa da oturur gibime geliyor elim ortalama galiba aşırı büyük değil çok ta büyük değil ortalama gibi. Glorious Model O Minus 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hem dragclick hem günlük kullanım için alacağım. Minus modeli normal modelden daha ucuz fakat daha küçük elime otururmu diye korkuyorum.

Tam elime oturan eski farem; Trust 22090 GXT 108 Rava Gaming Oyun Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bundan 5-6 mm daha küçük olsa da oturur gibime geliyor elim ortalama galiba aşırı büyük değil çok ta büyük değil ortalama gibi. Glorious Model O Minus 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com

Hocam pek bilgili değilim ama bu mouse hakkında kötü yorumlar görmüştüm arızalı olduğu Trust markasıyla da yakın fiyatta olması da bu durumun gerçek olma ihtimalini arttırıyor yine de diğer önerilere bakın ama.

Hocam pek bilgili değilim ama bu mouse hakkında kötü yorumlar görmüştüm arızalı olduğu Trust markasıyla da yakın fiyatta olması da bu durumun gerçek olma ihtimalini arttırıyor yine de diğer önerilere bakın ama.
İncehesapta iade varsa iade ederim eğer öyle bir olay olursa

Yanlış degilsem bu farenin cok buyuk gecikme sorunlari vardi. Agirligi da oldukca fazla ve skatezleri de pek iyi degil. @382019

Ağır mouse olmadığı için çok seviyorum zaten Glorious Model O'yu fakat minus olmayana o para verilmez diyorlar. İncehesap'ta iade olayı var mı? Varsa elime oturmasa iade edeceğim çünkü

Eliniz kac cm ve tutus tipiniz ne?
Kablosuz olanı çok hafif diyorlardı.
Kablosuz modeli var da ben mi bilmiyorum hocam?
Yanlis degilsem bu mouseun cok buyuk gecikme sorunlari vardi. Agirligi da oldukca fazla ve skatezleri de pek iyi degil. @382019
Evet. Gecikme sorunu var. Dediklerimde bir yanlis yok.

@pawEn 95gr pek fazla sayılmaz. 111Gr'dan bahsediliyor Trust için. Gecikme sorunu ile alakalı gözüme bir şey çarpmamıştı.

Ağır mouse olmadığı için çok seviyorum zaten Glorious Model O'yu fakat minus olmayana o para verilmez diyorlar. İncehesap'ta iade olayı var mı? Varsa elime oturmasa iade edeceğim çünkü.
Model O minus 65Gr haberiniz olsun. Arada çok büyük ağırlık farkı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı