Porsche 911 GT3 RS
Hectopat
Model D ile ne farkları var acaba alınır mı bu mouse?
Model D asimetrik ve yalnızca sağ el için uygun, Model O ise simetrik bir fare ve iki el içinde uygun kullanım sunuyor.
Model D ile ne farkları var acaba alınır mı bu mouse?
Model D asimetrik ve yalnızca sağ el için uygun, model o ise simetrik bir fare ve iki el içinde uygun kullanım sunuyor.
Biraz bakındımda eli büyük olanlar için sorun olur demişler ben daha önce Razer Mamba Tournament Edition kullanmıştım acaba bunu kullansam küçük mü gelir sizce?
Alacak kişi minus modeli olduğuna dikkat ederek alsın normalden küçük Razer DeathAdder V2 ve Mini gibi.
Hayır aralarındaki fark yok denecek kadar az. Razer DeathAdder V2 ile Mini arasındaki fark ve Model O ile Model O Minus arasındaki boyut farklarına bakabilirsiniz.
Bana firma haklı gibi geldiMt bilişim güvenilir mi?
Merhaba. Hpomen8AC94aa monitörü 1 ay önce bu satıcıdan aldım fakat monitörde parmak izleri vardı. Bariz kullanılmış ürün sattılar ya da gerçekten fabrikasyon o kadarını bilemem fakat amcamın üzerinden bu monitörü tekrar almak istiyorum. Biz oldugumuzu anlarlarsa tekrar bunu bize satmaya...www.technopat.net
Model o-, Viper Mini ile hemen hemen aynı boyutlarda.![]()
Glorious Model O- Wireless vs Razer Viper Mini - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Model O-, Viper Mini ile hemen hemen aynı boyutlarda.![]()
Glorious Model O- Wireless vs Razer Viper Mini - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Pzrm50 kodu ile ve Nays ile 810 TL'ye denk geldi arkadaşlar 120mm shape claw tutuş ile mükemmel mükemmel Allah bereket versin kardeşim 3 haftadır mouse arıyordum Allah razı olsun ewl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.