Elektronik Glorious Model O Minus Wireless Nays ile 855 TL

Biraz bakındımda eli büyük olanlar için sorun olur demişler ben daha önce Razer Mamba Tournament Edition kullanmıştım acaba bunu kullansam küçük mü gelir sizce?

Şu anda elimde Model O var, bende alırken küçük bir fare olarak düşünmüştüm ancak düşündüğünüzden daha büyük bir fare olarak geliyor, boyutları gayet yeterli. Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Alacak kişi minus modeli olduğuna dikkat ederek alsın normalden küçük Razer DeathAdder V2 ve Mini gibi.

Hayır aralarındaki fark yok denecek kadar az. Razer DeathAdder V2 ile Mini arasındaki fark ve Model O ile Model O Minus arasındaki boyut farklarına bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20230622_215027.jpg
    IMG_20230622_215027.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20230622_215043.jpg
    IMG_20230622_215043.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar şu an sora alsanız VGN F1 alsanız XM2we alsanız hepsi 120mm ölçüsü ile geliyor ve model o fk klonu ve tutuş biçimi olarak claw ve finger tip tutuyorsanız sizin için biçilmiş kaftan olacaktır bu model. Not elimin ölçüleri 18x8 boyum 188 olmasına karşın küçük orta el yapısına sahibim

Hayır aralarındaki fark yok denecek kadar az. Razer DeathAdder V2 ile Mini arasındaki fark ve Model O ile Model O Minus arasındaki boyut farklarına bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Model O-, Viper Mini ile hemen hemen aynı boyutlarda.

Bana firma haklı gibi geldi :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Model o-, Viper Mini ile hemen hemen aynı boyutlarda.

Series One Pro modeli var gloleriusun'un o bire bir kopyası Viper Mini'nin. Eloshapsden bakabilirsiniz model o Zowie fk klonu.

Model O-, Viper Mini ile hemen hemen aynı boyutlarda.

Ben bu iki modeli karşılaştırmadım. Dediğiniz doğru fakat iki markanın kendi modelleri arasındaki fark Razer'da daha fazla bunu belirttim sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı