Glorious Model O nasıldır?

• Konuyu başlatan KNT1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 300

KNT1

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar fareyi aldım kullanan kullanmayan arkadaşlar bilginiz varsa nasıl? Çift tıklama yapıyor mu? Malzeme kalitesi nasıl Minecraft için drag bitter butterfly yapılabilir mi sensörü nasıl? Model O2 ile arasındaki farka değer mi? Forumlarda o modelinin daha iyi olduğu söylenmiş.

Arkadaşlar fareyi aldım kullanan kullanmayan arkadaşlar bilginiz varsa nasıl? Çift tıklama yapıyor mu? Malzeme kalitesi nasıl Minecraft için drag bitter butterfly yapılabilir mi sensörü nasıl? Model O2 ile arasındaki farka değer mi? Forumlarda o modelinin daha iyi olduğu söylenmiş.
2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum malesef jitter olayı yok ama geri kalan çoğu şeyi mükemmel

2 haftadır kullanıyorum, dediğiniz şeyleri denemedim. Malzemel kalitesi güzel, sensörü de yerinde. Mouse bir de hafif olduğu için rahatsızlık vermiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı