Glorious Model O tekerleği yerinden çıktı

Eddiegluskin

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken sinirlendim fareyi masaya bir tık sertçe vurdum ve mouse'un tekerleği tık tık etmesi gerekirken şimdi hiç olmuyor, direkt full dönüyor ve yukarı aşağı çalışmıyor ama tekerlekle tıklayabiliyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken sinirlendim fareyi masaya bir tık sertçe vurdum ve mouse'un tekerleği tık tık etmesi gerekirken şimdi hiç olmuyor, direkt full dönüyor ve yukarı aşağı çalışmıyor ama tekerlekle tıklayabiliyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim?
Icinde bakir tekerlege dogru uzanan, tekerlegin plastik parcasina ait olan birsey var. Onu kirmis olabilirsin. Bakirin icinde ki seyle birlesik oluyor. Tamir konusunda iyi degilim ama benim oyle olmustu.

Oyun oynarken sinirlendim fareyi masaya bir tık sertçe vurdum ve farenin tekerleği tık tık etmesi gerekirken şimdi hiç olmuyor, direkt full dönüyor ve yukarı aşağı çalışmıyor ama tekerlekle tıklayabiliyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim?

Çözebilen var mıdır? Daha yeni başıma geldi. Mouse sallarsam tık tık ediyor. Bastırınca algılıyor ama kaydırırken işe yaramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı