Glorious Model O V1'e skatez almak mantıklı mı?

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhaba dostlar. Klasse Pro 90x40 mouse pad kullanmaktayım. Malum farem kablolu olduğu için çok ağır geliyor kendisi hafif olsa da. Skatez almak işe yarar mı?
Valorant gibi oyunlarda sanki çok ağır geliyor gibi hissediyorum. Sens ile alakası yok yani yüksek sens oynamıyorum zaten 800 DPI 0.51 Sens ayarlarıyla oynuyorum.
Mouse'um V1 modeli yani sanırım ilk üretilen Model O neslinden. Parmağın geldiği yerlerde de delikler var. Neredeyse alalı 3 yıl oldu zaten.

1717228659953.png

Türkiye'de yerli olarak bir tek bu var sanırım. Yurt dışında ne var bilmiyorum ama önerirseniz bakabilirim.
Çok pahalı bir şey almakta istemiyorum sizce değer mi? Alınması mantıklı mı ne gibi artıları olur? Tek tek cevaplarsanız sevinirim.

@Berke Uzun Hocam sizde var sanırım. Bir bakabilir misiniz konuya?
@382019 @517298 @555108
Glorious Model O Wireless için Hoverpad V2 Mouse Skate

Merhaba hocam alacağınız skatez ptf mi yoksa cam skatez mi olacak ilk baştan onu söyleyebilirim ki hiçbir ağırlık farkı olmayacak sadece mouse nizin mousepadda daha iyi kaydığını hiss edeceksiniz.

Merhaba hocam alacağınız skatez ptf mi yoksa cam skatez mi olacak ilk baştan onu söyleyebilirim ki hiçbir ağırlık farkı olmayacak sadece mouse nizin mousepadda daha iyi kaydığını hiss edeceksiniz.
Onu istiyorum zaten hocam. Farkları nelerdir cam ile PTFE'nin? Hiç bilmiyorum ki. Cam daha mı pahalı? Çok fazla para vermekte istemiyorum dediğim gibi.

Nasıl yani hocam? Örnek bir fotoğraf var mı skatezler beyaz duruyor. 3 yıl olmuş hatırlamıyorum söktüğümü ama farklı renk bir şey yok üstlerinde.

Mavi bant oluyor ondan dolayı ağır geliyordur diyecektim de sökmüşsünüz sıkıntı yok.
Bende kullanıyorum aynısını ancak bana ağır gelmiyor açıkçası.

Onu istiyorum zaten hocam. Farkları nelerdir? Cam ile PTFE'nin? Hiç bilmiyorum ki. Cam daha mı pahalı? Çok fazla para vermekte istemiyorum dediğim gibi.

Hocam cam skatezler gerçekten çok pahalı ve Apex gibi hızlı oyunlar oynamıyorsanız gerçekten değmez, bence wriath e-sports'dan PTFE skatezler satın alın 200 TL civarında. Hem uygun fiyatlı hem de işinizi görecektir.

Hocam cam skatezler gerçekten çok pahalı ve Apex gibi hızlı oyunlar oynamıyorsanız gerçekten değmez, bence wriath e-sports'dan PTFE skatezler satın alın 200 TL civarında. Hem uygun fiyatlı hem de işinizi görecektir.
Hocam Tiger falan diyorlar onlar nedir?
Valorant falan gibi oyunlarda biraz yavaş geliyor avuç altımı pad'e değdiriyorum bazen istemeden ondan olabilir mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı