Glorious Model O V1'e skatez almak mantıklı mı?

Valorant falan gibi oyunlarda biraz yavaş geliyor avuç altımı Pad'e değdiriyorum bazen istemeden ondan olabilir mi acaba?

Valorant oynamıyorum bir şey diyemeyeceğim CS2 oynuyorum az çok aynıdır zaten ve hocam kolunuzu mu hareket ettiriyorsunuz yoksa bileğimi ben bilekten oynuyorum.
 

Şu o problemi çözer gibi. XRayPad speed dot skatez.

Benim attığım daha kaliteli hocam.

Hocam haklısınız ama ne kadar fark olabilir ki?
Çok büyük farklar oluyor skatezden skateze göre.

Hocam tiger ice bir skatez markası aralarında aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum hepsi zaten PTFE'den yapılıyor.
O nasıl mantık ya 🤣 Bu şey demek gibi bir şey; ekmeği marketten alalım fırından almayalım, sonuçta hepsi undan yapılıyor.
 

Şu o problemi çözer gibi. Xraypad Speed dot skatez.

Benim attığım daha kaliteli hocam.

Çok büyük farklar oluyor skatezden skateze göre.

O nasıl mantık ya 🤣 bu şey demek gibi bir şey; ekmeği marketten alalım fırından almayalım, sonuçta hepsiundan yapılıyor.

Hocam anlıyorum sadece demek istediğim şey bu markaların PTFE malzemesini Çin'den temin etmeleri büyük çoğunluğu Çin'de aynı yerde yapılıp marka basılarak satışa sunulmasıdır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı