Glorious Model O V1'e skatez almak mantıklı mı?

Hocam anlıyorum sadece demek istediğim şey bu markaların PTFE malzemesini Çin'den temin etmeleri büyük çoğunluğu Çin'de aynı yerde yapılıp marka basılarak satışa sunulmasıdır.
Aynı yerden temin etseler bile modelden modele çok farklar oluyor hocam. Sadece PTFE'de bitmiyor bu iş.

Wraith'den alınacaksa şu yeni gelen X ray pad Obsidian'lara bakılmalı.
Wraith veya orası burası demiyorum. Sizce ne yapmalıyım diyorum ve skatez almak mantıklı mı? Çok ağır hissetmiyorum ama biraz ağır hissettiriyor. Profesyonel bir skatez almak istemiyorum arkadaşların attığı vergiyle beraber 400TL'ye falan gelenlerden.

Wraith'den alınacaksa şu yeni gelen X ray pad Obsidian'lara bakılmalı.
Ayrıca mouse'um ile uyumlu yok. Ben göremedim. Uyumlu olmayan şeyi niye öneriyorsunuz ki hocam?

Wraith veya orası burası demiyorum. Sizce ne yapmalıyım diyorum ve skatez almak mantıklı mı? Çok ağır hissetmiyorum ama biraz ağır hissettiriyor. Profesyonel bir skatez almak istemiyorum arkadaşların attığı vergiyle beraber 400TL'ye falan gelenlerden.

Ayrıca Mouse'um ile uyumlu yok. Ben göremedim. Uyumlu olmayan şeyi niye öneriyorsunuz ki hocam?

Hocam universal dot vardı o her şeye uyumluydu ama kalmamış maalesef.

Ayrıca Mouse'um ile uyumlu yok. Ben göremedim. Uyumlu olmayan şeyi niye öneriyorsunuz ki hocam?

Hocam skatez konusu eğer iyi bir skatez alınırsa mesela X ray pad Obsidian'larin dot skatezleri gibi gerçekten orijinaline göre fark ettiriyor.

Hocam universal dot vardı o her şeye uyumluydu ama kalmamış maalesef.

Hocam skatez konusu eğer iyi bir skatez alınırsa mesela X ray pad Obsidian'larin dot skatezleri gibi gerçekten orijinaline göre fark ettiriyor.

Hocamlar bir video atacağım. Sizce hızlı mı yavaş mı ona göre yorumlarsanız sevinirim. Stok skatezler. Ben mi çok abartıyorum acaba size de sormak istedim. @510095 @belirsizz

@517298 @382019

Son düzenleme:
Wraith üzerinden Dot skates alabilirsiniz ben öyle yaptım ve kullanıyorum. Bir paket ile yaklaşık 4-5 Mouse'ye yetecek dot skates çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı