Glorious Model O Wireless alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Memuru
Kablosuz mouse almayı düşünüyorum. 1000 lira seviyelerine düşseydi G PRO Wireless düşünüyordum lakin İtopya'da bugün indirime girdi ve 1200 lira. Benim bütçemi aşıyor. Alternatif olarak Model O Wireless nasıldır? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi sosyaller.

Kablosuz mouse almayı düşünüyorum. 1000 lira seviyelerine düşseydi G PRO Wireless düşünüyordum lakin İtopya'da bugün indirime girdi ve 1200 lira. Benim bütçemi aşıyor. Alternatif olarak Model O Wireless nasıldır? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi sosyaller.

Bende wireless mouse bakıyorum. Glorius model O düşünüyordum fakat elim küçük olduğu için vazgeçtim. Orta boy bi eliniz varsa alabilirsiniz, güzel mouse.

Bende wireless mouse bakıyorum. Glorius model O düşünüyordum fakat elim küçük olduğu için vazgeçtim. Orta boy bi eliniz varsa alabilirsiniz, güzel mouse.
Elim orta boy, omron switchler beni biraz şüphelendirdi, giriş seviyesi mouseler bile artık 50Mn tık ömrü sağlarken 20Mn hiç tatmin etmedi.

Ne? İmkansız, kendim kullanıyorum ve elim 21 cm, bi tık büyük geldi bile diyebilirim mouse.
Hocam merhaba. Orta parmağımın ucundan bileğime kadar ölçtüğümde 17 cm çıktı. Elimin eni ise hemen hemen 9 cm diyebilirim. En yakın olduğum tutuş stili ise claw. Model O Wireless önerir misiniz acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı