İnceleme Glorious Model O Wireless incelemesi

Haziran 2025'te Glorious Model O Wireless beyaz renklisini aldım. Yaklaşık 2 ay oldu deneyimlerimi bildireceğim ardından artı eksilerini söyleyeceğim.

Öncelikle fare gerçekten fazlasıyla hafif. Alırken delikli tasarımından şüphelendim. Elimi acıtır mı sıkıntı çıkar mı, sıvı temasında ne olur tarzı sorularım fazlasıyla vardı. Korktuğum da oldu. Aldıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra Beypazarı döküldü. İç sistemde bir şey oldu mu bilmem ama bayağı zaman geçti ve hiçbir sıkıntı yok. Delikli tasarım şu an benim için sadece görüntüden ibaret kullanırken fark etmiyorsunuz bile hatta artık benim için farenin delikli olması aradığım bir kriter oldu. Elim terlemiyor hava alıyor hoşuma gitti.

Drag Click işi.
Eski farem de drag Click faresiydi ve açık ara bununla çok daha iyi drag Click yapıldığını söyleyebilirim. Gerçekten ilk drag atmanızda farkı hissedeceksiniz. Ancak Minecraft'ta godbridge telly bridge tarzı hayalleriniz varsa o hayallerinizi biraz daha bekleteceksiniz. Bunlar teknik iş 40CPS drag atsanız bile yapamayabiliyorsunuz ofis faresi olan adam 8CPS ile yapabiliyor işi. Gerçekten bu bir yetenek işi. Ancak bu fare ile drag Click'in kralı yapılır.

Şimdi + ve - kısmına geçelim.

Artılar.
-Sensörü aşırı kaliteli.
-Çok iyi drag Click yapılıyor.
-Bayağı hafif.
-Profesyonel oyuncular için bile çok iyi.
-Malzeme kalitesi çok iyi elinizde aldığınızda hissedersiniz.
-Işıklandırması ve modları çok iyi.
-Yazılımında makro atamaları daha basit.
-Kablosuz modda gerçekten çok az gecikmesi var. Yani ben ayırt edemedim şahsen.
-Şarjı bayağı uzun gidiyor.
-Sıvı temasında sıkıntı yaşatmıyor.
-Kutu içeriği zengin.

Eksiler.
-Kutudan çıkan kablo bazen fareyi çalıştırmıyor ben başka kabloyla kullanıyorum sıkıntı yok.
-Yazılımda bir güncelleme olduğu yazıyor ancak ne yaparsanız yapın o güncelleme yapılmıyor kablolu kablosuz her türlü denedim.
-Yazılımını indirmeden ışık modları ayarlanmıyor yani bilgisayarınız Glorious Core'u desteklemediyse stok gelen ışık moduyla kullanacaksınız. Belki vardır emin değilim ama Linux macOS kullananlar eski Windows sürümleri kullananlar bunu bilerek alsın.

Ekstra.
Bunun model D model i model O2 tarzı bir sürü modeli var. El şeklinize hangisi uyuyorsa hangisi rahatsa onu alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı