Glorious Model O yay sesi yapmaya başladı

Daha fazla  
Gaming.gen.tr'den Glorious Model O fare satın aldım. Yaklaşık 7-8 ay sonra sağ tıktan aşırı derecede rahatsız edici bir yay sesi gelmeye başladı. League of Legends oynarken delirtecek bir ses. Gaming.gen.tr ile görüştüm arena teknik servise yolladım. Bir arıza olmadığı söylenip geri yollandı. Gaming.gen.tr farenin normal sağı tık sesinin bu olduğunu söyledi. Bana bu sesin normal olmadığını söyleyin inandıramıyorum çünkü kendimi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sol tık nasıl ses ilk aldığında var mıydı?

Bu fareyi almak bence büyük bir hatadır hocam.

İlk aldığımda bu sorun yoktu, sol tıkta sorun da yok.

Hocam aldık bir kere yapacak bir şey yok.

Bence bir Gmail gönderiniz geri dönüş yapmazlarsa telefon hatları varsa oradan da destek alabilirsiniz hocam.

Normal sesinin bu olması imkansız. Zamanla oluşabiliyor yay sesleri. Scyrox V6 kullanıyorum onda da başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yorumlarda herkes aynı durumdan şikayetçi. Kronik bir hata sanırım.

Bence bir Gmail gönderiniz geri dönüş yapmazlarsa telefon hatları varsa oradan da destek alabilirsiniz hocam.

Zaten gaming.gen.tr ile iletişime geçtim farenin normal sesinin bu olduğunu savunuyorlar. Gerçekten çözemedim. Elimde tek çözüm tüketici hakem heyeti kaldı herhalde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_18.png
    44,6 KB · Görüntüleme: 4
Çektikleri video nasıl bir video ? Paylaşabilir misiniz ?

Böyle bir video atmışlar gerçekten çok ilginç.

Hocam resmen dalga geçmişler. Hangi akla hizmet iki sesin aynı olduğunu savunabilir? Tekrardan ulaşın kendilerine iki videoyu da yollayın. İki sesin aynı olup olmadığını sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…